Săptămânal despre Microsoft: Comparație Samsung Desktop Experience vs. Continuum for Phones

Săptămâna aceasta ne-a atras atenția o comparație realizată de echipa Mobzine între Desktop Experience oferit de telefoanele Samsung Galaxy S8 și Continuum for Phones oferit de Lumia 950 și Lumia 950 XL. Vezi cum funcționează cele două, în paralel. De asemenea, o altă veste importantă este că, săptămâna aceasta, suportul Windows Vista a fost încheiat, în aceeași zi cu lansarea Windows 10 Creators Update.

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

 

Video – PC-ul din telefon Android vs Windows 10 Mobile: S8 Plus cu Desktop Experience vs Lumia 950 XL cu Continuum - Un material video în care vedeți unul lângă celălalt Desktop Experience de la Samsung Galaxy S8 și Continuum for Phones de la Lumia 950.

Utilizatorii primei versiuni de Windows 10 vor întâmpina probleme mari în mai - Windows 10 a beneficiat de numeroase actualizări de-a lungul anilor, iar cei care s-au ambiționat să nu-și facă update vor avea de suferit din luna Mai, 2017.

Surface Pro 5 va veni cu Kaby Lake şi puţine alte surprize - Surface Pro 5 va adopta hardware nou, fără prea multe diferenţe la exterior. Mai multe detalii, în această știre.

Microsoft a început să-ți dea banii înapoi pe jocurile de Xbox și Windows cumpărate - Cu scopul de a se alinia la practicile din industrie, Microsoft a introdus în beta o funcție de returnare a banilor pentru jocuri cumpărate în format digital.

Microsoft încheie suportul pentru Windows Vista - Microsoft a încheiat săptămâna aceasta suportul pentru Windows Vista, ceea ce înseamnă că orice problemă tehnică pentru acest sistem de operare nu mai poate fi rezolvată cu ajutorul lor.

O vulnerabilitate din Microsoft Word îți instalează malware pe calculator - Microsoft Word vine cu probleme pentru utilizatori, o vulnerabilitate gravă permițând instalarea de malware pe sistemele afectate.