Săptămânal despre Microsoft: Game Mode disponibil în programul Windows Insider

Windows 10 Creators Update va aduce și un nou Game Mode precum și alte facilități interesante pentru pasionații de jocuri. Acest mod a devenit disponibil pentru testare în cea mai recentă versiune de test din programul Windows Insider. Pentru mai multe detalii dar și alte știri interesante cum ar fi cea despre viitorul mod copilot din Xbox One, citește recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Game Mode din Creators Update disponibil în Windows 10 Insider Preview build 15019 - utilizatorii din Insider Preview Fast Ring au posibilitatea să testeze noul Game Mode, modul de optimizare a resurselor pentru jocuri, în build-ul 15019 pentru PC.

Xbox One primește un mod de copilot - Creators Update nu este restricționat doar la Windows 10, fiind menit să actualizeze întregul ecosistem Microsoft. Asta include și Xbox One. Iar una din funcțiile noi aflate acum în testare este cea de copilot.

Windows 10 Cloud ar putea fi cea mai eficientă versiune a sistemului de operare - Windows 10 este un sistem de operare destul de versatil din punct de vedere al resurselor consumate, dar Windows 10 Cloud promite să fie și mai bun pentru sisteme slabe.

Microsoft spune ca migrarea Outlook.com este aproape gata - Microsoft a declarat pentru ZDNet că migrarea Outlook.com este în proporţie de 99,9% finalizată şi că ar mai dura câteva săptămâni până la migrarea completă.

Microsoft a început concedierile la nivel global - În acest an fiscal, își vor pierde locul de muncă 2850 de angajați Microsoft din toate structurile companiei. Primul pas este reprezentat de 700 de angajați care au fost concediați în această săptămână.

Windows 10 va căpăta un Power Mode mai detaliat - Cei care folosesc un laptop, probabil folosesc adesea opțiunea de a reduce consumul de energie al sistemului. Dar, în curând, veți avea opțiuni ceva mai bune pentru reglarea în detaliu a raportului dintre performanță și consum.

Securitatea Windows 10 e centralizată prin Defender Security Center - Windows 10 Creators Update se anunță a fi o actualizare foarte importantă, iar prin intermediul Defender Security Center, Windows 10 va deveni și mai sigur.