Săptămânal despre Microsoft: Noul Xbox One Wireless Controller Tech Series arată superb

Săptămâna aceasta, Microsoft au anunțat lansarea unui nou controller de Xbox care funcționează și pe PC-urile cu Windows. Acesta arată superb și nu este la fel de scump pe cât ai crede. Pentru mai multe detalii, dar și alte știri interesante, citește recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Xbox One Wireless Controller Tech Series debutează la 70$ - Partea frontală are plastic texturat în regiunea podului palmelor, iar pe latura anterioară veți găsi material cauciucat reliefat. Scopul celor patru părți este de a oferi aderență sporită. Altminteri, paleta coloristică este negru stealth.

În curând, actualizările din Windows 10 vă vor costa mult - Modul în care Microsoft forțează actualizările din Windows 10 va deveni și mai agresiv odată cu lansarea Windows 10 Creators Update.

Microsoft te ajută să migrezi rapid de la Mac la Surface - Dacă aveți un Mac, sunt șanse foarte mici să treceți înapoi la Windows, dar Microsoft speră să faciliteze procesul de migrare printr-o nouă unealtă.

Utilizatorii de procesoare Kaby Lake şi Ryzen nu mai primesc update-uri pe Windows 7 şi 8.1 - În urma lansărilor noilor procesoare Kaby Lake şi Ryzen, compania Microsoft a anunţat că cei care le folosesc pe Windows 7 şi Windows 8.1 nu vor mai primi update-uri.

Avem un nou set de update-uri pentru Windows 10 Anniversary Update, oficial: 14393.970 - Iată ce aduc nou ultimele actualizări de dinainte de Windows 10 Creators Update.

Jocuri de Xbox One la reducere pentru abonații Xbox Live - Până pe 27 martie, abonații Xbox Live, pot descărca titluri și DLC-uri pe Xbox One la reducere via Deals with Gold: Iată ce jocuri sunt la ofertă.