Săptămânal despre Microsoft: Telefonul 2-în-1 care poate deveni și tabletă

Săptămâna aceasta, Microsoft a înregistrat un patent pentru un dispozitiv 2-în-1 care poate fi atât smartphone cât și tabletă. Va fi acesta următorul smartphone al companiei? Rămâne de văzut. Până atunci, puteți vedea poze foarte detaliate despre acest concept. Citiți recapitularea acestei săptămâni, pentru mai multe detalii dar și pentru alte știri interesante.

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Un patent Microsoft ne arată un concept Surface Book pentru telefon. Să fie Surface Phone? - Microsoft a înregistrat un patent pentru un concept de telefon cu o construcție similară cu Surface Book, care se poate transforma într-o tabletă.

Windows 10 va deveni mai bun pentru gameri prin Game Mode - Windows 10 este un sistem de operare foarte bine finisat, iar în 2017 va deveni mult mai bun pentru gameri, prin intermediul Creators Update.

Redesign LinkedIn și niște reclame amuzante - Deja sub bagheta celor de la Microsoft, LinkedIn a lansat o nouă versiune a saitului pentru desktop, inspirată de Facebook.

Microsoft aduce asistentul Cortana şi în meniul Lock Screen de pe dispozitivele cu Android - Serviciul Cortana de asistenţă prin comandă vocală va putea fi accesat şi din meniul Lock Screen al dispozitivelor cu sistem Android, oferind o alternativă la funcţionalitatea "quick access" deja oferită de Google.

Microsoft tocmai a introdus noi reclame frustrante în Windows 10 - Spre surprinderea celor care credeau că Microsoft a epuizat modurile în care vă poate servi reclame în Windows 10, tocmai a fost descoperită o nouă abordare.

Invitație: Windows Developers Day–Creators Update livestream - Pe data de 8 februarie 2017, Kevin Gallo și echipa de ingineri de la Windows organizează un eveniment online în care discută despre Windows 10 Creators Update și API-urile și tool-urile disponibile pentru a crea aplicații de Windows 10.

Microsoft va adăuga o secţiune ebook în Windows Store - Microsoft pregăteşte diversificarea catalogului Windows Store cu o nouă secţiune rezervată cărţilor în format electronic.

CEO-ul Microsoft speră că inteligența artificială nu ne va lăsa fără joburi - Foarte multe companii au pus accent pe inteligența artificială la CES 2017, însă Satya Nadella de la Microsoft încearcă să fie un pic mai rezervat față de Inteligența Artificială.