Săptămânal despre Microsoft: Windows 10 va arăta din ce în ce mai bine, în 2017

Săptămâna aceasta, Microsoft a publicat detalii despre îmbunătățirile care vor fi aduse interfeței de utilizare din Windows 10, până la finalul anului 2017. Capturile de ecran oferite publicului arată foarte bine și se pare că Windows 10 va deveni un sistem de operare din ce în ce mai arătos. Pentru mai multe detalii, dar și alte știri interesante, citește recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Interfața Windows 10 va beneficia de schimbări majore în 2017 - Microsoft a detaliat zilele trecute într-o conferință cu dezvoltatorii de software, schimbările planificate pentru actualizarea Project Neon. Aceasta din urmă va fi următoarea actualizare importantă a sistemului de operare care va fi implementată la scară largă până la finele lui 2017.

Bing maps oferă date de trafic în timp real pentru 55 de țări, inclusiv Romania - Bing Maps oferă acum informații de trafic în timp real pentru 55 de țări, inclusiv România.

Windows 10 primeşte funcţie Picture-in-Picture - Microsoft a anunţat o nouă funcţie pentru Windows 10, care va permite vizionarea conţinutului video într-o fereastră suprapusă pe ecran, complet independentă de restul aplicaţiilor rulate.

Microsoft a lansat build 15031 pentru Windows Mobile Insider - Microsoft a lansat pentru Windows 10 Mobile – Insider Fast Ring, build-ul de test 15031. Iată ce aduce nou.

Documentația tehnică Microsoft are o nouă casă în cloud: docs.microsoft.com - Microsoft a decis să creeze o locație specială unde să publice toată documentația tehnică de pe MSDN și a ales pentru asta următoarea adresă: docs.microsoft.com.