Sponsorizat de

Securizează-ți smartphone-ul cu un antivirus de top - Bitdefender Mobile Security

Continuăm luna cadourilor și revenim cu o nouă tombolă. De data aceasta oferim 9 licențe de Bitdefender Mobile Security 2016 cititorilor noștri. Acestea sunt valide pentru un smartphone cu Android, timp de 1 an de zile de la data activării. Iată ce aveți de făcut pentru a putea câștiga o licență:

Premiul: Bitdefender Mobile Security 2016

La această tombolă oferim 9 licențe Bitdefender Mobile Security 2016, valabile pentru un smartphone cu Android, timp de un an de zile de la data activării. În recenzia noastră pentru acest produs, am concluzionat următoarele:

"Bitdefender Mobile Security 2016… este ușor de folosit și eficient. Nu numai că are o rată de detecție foarte ridicată a malware-ului, dar nici nu afectează foarte mult performanța dispozitivelor Android...

Per total, am fost foarte mulțumiți de nivelul de protecție oferit de Bitdefender Mobile Security 2016 și îl recomandăm tuturor cititorilor noștri."

Puteți citi recenzia completă aici , unde am scris în detaliu despre modulele de protecție incluse în acest produs, cât și despre aspectele pozitive și mai puțin pozitive ale sale.

Ce trebuie să faceți pentru a putea câștiga?

Pentru a putea câștiga una dintre licențe, trebuie să faceți următoarele:

Data limită - 22 Decembrie, 2015

Faceți lucrurile descrise mai sus până la finalul zilei de 22 Decembrie 2015. Câștigătorii vor fi extrași pe 23 Decembrie și a nunțați pe Digital Citizen România.