5 răspunsuri la Știați că există Adblock Plus pentru Internet Explorer?

 1. popa nicu spune:

  Folosesc aceasta extensie de mai mult de 6 luni si face treaba buna si nu am observat ca ar incetini IE.L-am gasit greu pe net ca nu este in magazinul de extensii la bing.Edrept doar variata desktop a IE folosesc curent,varianta metro nu are extensii si oricum nu prea o utilizez.

  • Ciprian Adrian Rusen spune:

   Varianta metro/tactila de Internet Explorer este potrivita pentru tablete. Daca nu ai una, atunci nu ai motive pentru a o folosi.

   Cat despre AdBlock Plus, ne-a facut probleme doar pe unele calculatoare, nu pe toate. Si nu a incetinit navigatorul de internet. L-a facut instabil in anumite momente.

 2. Eugen spune:

  Buna ziua!Am instalat si eu aceasta extensie,recent si vad ca este foarte utila,dar eu vreau sa va intreb cum pot sa dezinstalezi defintiv de unde exact anume?

  • Mitica Miron spune:

   Salutare! Ca sa dai jos acest add-on faci asa: in meniul Tools din Internet Explorer dai click pe AddOn, in fereastra de AddOn, in stanga sus trebuie sa dai click pe Toolbars And Extensions, apoi in partea dreapta a ferestrei, sub Eyeo GmbH ai aplicatia, o selectezi si din coltul dreapta jos al ferestrei dai click pe Disable.
   Acum din control panel deschizi Programs and Features (sau Add/Remove Programs, cauti aplicatia Adblock Plus pentru IE o selectezi, apoi dai click dreapta pe ea si uninstall sau click pe ea si Uninstall…
   Asta e tot!

 3. Eugen spune:

  Multumesc

Lasă un comentariu