Sponsorizat de

Super tombola verii cu gadget-uri marca TP-LINK. Înscrie-te și câștigă!

Știi cântecul ăla cu "Vine vara, bine-mi pare"? Vara-i aici și nouă bine ne pare. Nu numai pentru că ne bucurăm de zile de vacanță, pentru că mergem la munte și la mare, dar și pentru că avem ocazia să organizăm cea mai tare tombolă din istoria Digital Citizen România. TP-LINK România au decis să fie generoși cu cititorii noștri și, împreună cu noi, organizează o tombolă cu premii în valoare totală de aproximativ 950 de lei. Dacă vrei să câștigi o boxă portabilă, o cameră de supraveghere, un router mobil numai bun de luat în vacanță ori o baterie externă cu o capacitate generoasă, citește acest articol și află ce ai de făcut pentru a putea câștiga:

Premiile TP-LINK - perfecte pentru vacanță!

TP-LINK România au avut generozitatea de a sponsoriza această tombolă și a oferi următoarele gadget-uri:

  • Boxa portabilă TP-Link Groovi Ripple - o boxă Bluetooth pe care am testat-o și despre care am scris aici. Aceasta costă între 130 și 140 de lei, în funcție de magazinul de unde o cumperi.
  • Camera HD de zi și noapte TP-LINK NC250 - este o cameră de supraveghere HD, cu o rezoluție maximă de 720p, la care te poți conecta atât de pe PC cât și de pe smartphone, prin intermediul aplicațiilor mobile pentru Android și iOS oferite de TP-LINK. Aceasta are un preț între 250 și 300 de lei, în funcție de magazinul de unde o cumperi.
  • Routerul mobil portabil TP-LINK M7300 - este un router mobil cu performanțe foarte bune, numai bun de luat în vacanță. Am scris despre el aici. Acesta costă între 400 și 480 de lei, în funcție de magazinul de unde îl cumperi.
  • Bateria externă TP-LINK TL-5200 - o baterie externă cu capacitatea de 5200 mAh care permite aproximativ două reîncărcări ale bateriei unui smartphone obișnuit. Aceasta costă aproximativ 80 de lei.

Puteți vedea toate gadget-urile care vor fi acordate drept premii, în poza de mai jos.

Sunt noi, sigilate și își așteaptă câștigătorii. Valoarea totală a premiilor ajunge la aproximativ 950 de lei.

Ce ai de făcut pentru a câștiga?

Pentru a câștiga, trebuie să faci următoarele:

  • Înscrie-te la newsletter-ul nostru . Poți alege între newsletter-ul zilnic ori cel săptămânal. Nu contează pe care-l preferi. Dacă ești deja înscris la newsletter-ul nostru, atunci treci la pasul următor.
  • Completează formularul de mai jos , în care treci e-mail-ul cu care te-ai înscris la newsletter, ce premiu preferi și de ce-l preferi. Nu uita că adresa de e-mail trebuie să coincidă cu cea pe care ai folosit-o pentru a te abona la newsletter.

Până când te poți înscrie?

Data limită pentru înscriere este Sâmbătă, 30 iulie 2016. Câștigătorii vor fi anunțați pe 31 iulie 2016, pe saitul Digital Citizen România. Câștigătorii vor fi aleși folosind serviciul random.org. Vor fi extrași patru câștigători, care vor primi câte unul dintre cele patru premii. Pentru a primi premiul, fiecare câștigător va fi verificat dacă îndeplinește cele două condiții pentru a intra în această tombolă. Câștigătorii extrași vor fi contactați pe e-mail, pentru a-și putea primi premiile.

Dacă-ți place tombola, nu ezita să le spui și altora, folosind butoanele de trimitere pe Facebook, Twitter ori Google+.

PS: Tombola s-a închis și câștigătorii au fost publicați aici.