Sponsorizat de

Super tombola verii TP-LINK: Câștigătorii gadget-urilor puse la bătaie!

Tombola verii sponsorizată de TP-LINK România a ajuns la final. Astăzi am extras câștigătorii celor patru gadget-uri puse la bătaie, în valoare totală de aproximativ 950 de lei. Dacă te-ai înscris la tombolă, citește acest articol și află dacă te numeri printre câștigători:

Premiile TP-LINK - perfecte pentru vacanță!

TP-LINK România au avut generozitatea de a sponsoriza această tombolă și a oferi următoarele gadget-uri:

  • Boxa portabilă TP-Link Groovi Ripple - o boxă Bluetooth pe care am testat-o și despre care am scris aici. Aceasta costă între 130 și 140 de lei, în funcție de magazinul de unde o cumperi.
  • Camera HD de zi și noapte TP-LINK NC250 - este o cameră de supraveghere HD, cu o rezoluție maximă de 720p, la care te poți conecta atât de pe PC cât și de pe smartphone, prin intermediul aplicațiilor mobile pentru Android și iOS oferite de TP-LINK. Aceasta are un preț între 250 și 300 de lei, în funcție de magazinul de unde o cumperi.
  • Routerul mobil portabil TP-LINK M7300 - este un router mobil cu performanțe foarte bune, numai bun de luat în vacanță. Am scris despre el aici. Acesta costă între 400 și 480 de lei, în funcție de magazinul de unde îl cumperi.
  • Bateria externă TP-LINK TL-5200 - o baterie externă cu capacitatea de 5200 mAh care permite aproximativ două reîncărcări ale bateriei unui smartphone obișnuit. Aceasta costă aproximativ 80 de lei.

Puteți vedea toate gadget-urile care sunt acordate drept premii, în poza de mai jos.

Care a fost cel mai dorit gadget?

În formularul de înscriere am rugat cititorii să-și aleagă premiul preferat dintre cele patru disponibile. Cel mai dorit gadget a fost routerul mobil portabil, urmat de boxa portabilă și camera de supraveghere. Mai jos găsești distribuția în procente a voturilor. La tombolă s-au înscris un total de 71 de persoane.

Cine a câștigat premiile puse la bătaie?

Am folosit serviciul random.org și am ales pentru fiecare premiu pus la bătaie, din grupul de oameni care și-au exprimat interesul pentru premiul respectiv. Mai jos puteți vedea numerele extrase folosind rangom.org

În tabelul de mai jos se găsește adresa de mail a fiecărui câștigător.

Câștigătorul bateriei externe TP-LINK TL-5200 ne-a spus că are nevoie de ea pentru că bateria telefonului său este uzată și trebuie să o reîncarce mai des decât înainte. Câștigătorul boxei portabile TP-Link Groovi Ripple și-a dorit premiul ales pentru că vrea să o folosească pentru a asculta muzică atunci când călătorește, la fel și câștigătoarea routerului mobil portabil TP-LINK M7300. Nu în ultimul rând, câștigătorul camerei de supraveghere TP-LINK NC250 dorește să o folosească pentru a monitoriza o cameră din apartament.

Ce facem cu premiile?

Chiar astăzi vom contacta fiecare câștigător în parte, pe e-mail și-i vom cere adresa și detaliile de contact pentru serviciul de curierat pe care-l vom folosi pentru a trimite premiile. Odată ce avem adresele celor patru câștigători, vom trimite premiile prin curier.