Tech Lolz: Android tocmai ți-a actualizat timpul petrecut în baie

Vom lua o mică pauză de la subiectele noastre obișnuite de Tech Lolz pentru că un prieten de-al meu a descoperit o nestemată, iar eu de două zile încă râd. Așa că sper că veți râde și voi. Înainte de a vă arăta despre ce vorbesc, trebuie să vă avertizez că este posibil ca viața voastră să se schimbe cu totul. Ce puțin diminețile nu vor mai fi la fel de acum înainte.

Aplicația care a revitalizat creativitatea din oameni

De când telefoanele inteligente au devenit suficient de inteligente, totul s-a schimbat în viețile noastre. De exemplu, eu sunt atât de lipită de telefonul meu încât când am plecat în concediu cu o prietenă, dis-de-dimineață, când i-am auzit alarma, pentru că unii oameni uită să își dezactiveze alarmele chiar și în vacanță, am realizat că melodia ei de trezire este totuși una mișto, dar că nu știu ce piesă e. Și în loc să fac ceea ce ar face un om normal la cap, adică să mă întorc să o zgudui de o aripă și să o întreb cu emfază Dar ce este acest încântător tril de maiestuoasă pasăre dubstep-funk pe care mi-aș dori să o ascult la ora 14.00 nu 07.30? Cum îi zice melodiei ăsteia pe numele ei mic?, eu am luat telefonul meu de pe jos de unde zăcea abandonat și am căutat piesa cu Shazam sperând că Shazam izolează sforăitul și nu crede că e o tobă spartă de punk. Pentru că asta mi s-a părut la acel moment semi-conștient că e normal să fac.

Ca să nu mai menționăm că, în mod inexplicabil, sistemul nostru digestiv pare să fie intens conectat cu telefonul nostru pentru că acum în loc să fugim cu viteza lui Usain Bolt spre baie după prima gură de cafea fierbinte, noi tremurăm crispați în drum spre grupul sanitar căutându-ne telefonul, de parcă acum intestinul nostru subțire nu mai e funcțional fără Wi-Fi.

Dar nu despre asta voiam să vorbesc. (Îmi pare rău, sunt femeie, sunt ca vrejul de fasole al detaliilor inutile). Acest articol este de fapt despre un set de comentarii absolut geniale pe care le-am citit despre o aplicație de Android, al cărei update a născut monștri. Dar niște monstri isteric de amuzanți.

doge

Potrivit Google Play Android WebView este o componentă de sistem creată de Chrome care permite aplicațiilor de Android să afișeze contținut web. Este preinstalată pe orice dispozitiv și trebuie actualizată la zi pentru a fi conformă cu cerințele de securitate și curățată de bug-uri.

Nimic spectaculos, nu-i așa? Dar, aparent, după ultimul update, ceva sigur nu a fost cum trebuie pentru că altfel nu îmi explic de unde s-a născut atâta literatură.

Problemele de fertilitate au fost rezolvate. Soția mea și cu mine ne-am dorit mereu copii dar nu am putut concepe unul. Am cerut ajutorul experților, am cheltuit o grămadă de bani pe operații și tratamente, dar nu avem încă un copil. Apoi, într-o zi, telefonul meu m-a anunțat că trebuie să fac update acestei aplicații. În noaptea aceea, eu și soția mea am făcut dragoste și spre suprinderea noastră dimineață s-a trezit cu o burtă uriașă. Era însărcinată! Apoi la 10:17 am, la doar 15 ore de la instalarea acestei aplicații și la 11 ore jumătate după act am fost binecuvântați cu 5 copilași. ÎȚI MULȚUMESC Android System WebView!

Această aplicație m-a teleportat în timp. VORBESC SERIOS! Prima dată am folosit aplicația în 1912. Eram pe Titanic, vasul ăla este incredibil, și exact când făceam update la racheta mea Galactic S5, ceva incredibil s-a întâmplat, și m-am speriat și am aruncat-o în Atlantic și Boom! ne-am lovit de ceva și ne-am scufundat și apoi a venit un alt update și am fost resuscitat și eu și S5-ul meu și vă mulțumesc forțe întunecate ale oceanului!!

Aplicația asta te spionează când stai pe toaletă. Am descărcat aplicația și vorbeam cu suportul tehnic și m-a întrebat "Domnule, sunteți în baie?" De unde știau??? De la aplicația asta! Așa știau. Nu cred că era de la zgomote...

Cu adevărat o nouă perspectivă asupra web-ului. Acum că am instalat-o pot să văd pagini web fără telefon. Ele doar apar dacă te gândești la ele. Trebuie să vă instalați aplicația asta.

Ajutor. Aplicația m-a mințit. Mi-a spus că mă va ajuta să găsesc o baie liberă și acum sunt în largul mării, într-o cutie de lemn cu o lingură și cu un ceas (așa spunea aplicația că trebuie să am la mine). Vă rog, să navigheze cineva în direcția sud-vest dinspre Lands End cam trei zile și să îmi aducă și mie niște hârtie igienică

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre sutele și sutele de comentarii similare postate la această aplicație în Google Play. Săracul Android, tot ce a vrut să facă era să lase oamenii să vadă conținut web în aplicații fără să îl mai deschidă în browser. În timp ce nu face aproape nimic din toate astea, rutina mea zilnică azi a fost asezonată cu râsete. Niciodată nu mai ignor secțiunea de comentarii. Promit. (Apropo, voi unde erați când ați citit articolul asta? În baie, nu-i așa. Vă văd...)