Tech Lolz: Cadouri de Valentine's Day pentru iubitele voastre (imaginare)

Vai de mama portofelelor, peste zece zile e Valentine’s Day și trebuie să săpăm ore în șir prin magazinele online să găsim cadoul perfect pentru jumătățile noastre ca să nu ne trezim singuri și dezmoșteniți de familie. Pentru voi, cei care nu aveți prietenă e simplu: cumpărați-vă câte o pereche de mănuși, dați-vă cu cremă pe mâini, faceți o pauză de la maratonul de LoL ca să se odihnească și ea, săraca mână, uitați-vă la un film împreună etc. Pentru voi restul m-am gandit să fac o faptă bună și să vă ajut cu o listă de idei de cadouri inspirate acum, cu destul timp înainte. Pentru că e bine să fiți prevăzători. Nu vreți ca între voi și următoarea despărțire să stea incompetența vreunui curier supraaglomerat. De asemenea, am decis și să vă avertizez asupra posibilelor interpretări greșite ale cadourilor recomandate, ca să fiți pe poziții să le contracarați.

Adică vrei să spui că sunt grasă?!

OK, de acord cu voi că acest cadou este riscant, dar s-ar putea să funcționeze foarte bine pe termen lung. Dacă de Valentine’s Day cumperi două brățări de fitness și o convingi că ți-ai dori să faceți sport împreună pentru că simți că nu petreceți destul timp unul cu celălalt, s-ar putea chiar să fii dat exemplu. De asemenea, vă recomandăm să nu le cumpărați chiar pe cele mai ieftine, nu de alta dar are și ea Google și poate să vadă că ai dat pe cadou 6 lei și un tichet de masă. Recomandarea noastră este să alegeți ceva de preț mediu și ușor romantic așa (cred că treaba aceea de argint în formă de frunză de păpădie pe post de încuietoare e destul de romantică) cum ar fi această brățară.

Sursa: Amazon

Bineînțeles că pentru tine ai putea totuși să iei ceva mai bărbătesc, nu să umbli cu blinguri pe tine. Cum ar fi brățara asta.

Adică vrei să spui că sunt proastă ?!?

OK, încă un cadou complicat, dar foarte folositor pe termen lung: Kindle Voyage. Este foarte practic, poți să te folosești și tu de el și dacă reușești să îl umpli de destule siropuri precum 50 Shades of Grey și colecțiile Sandra Brown o să ai, în sfârșit, timp să te joci și tu la calculator în liniște. Există o șansă minoră să spună că o crezi proastă și că nu citește destul, dar poți să scapi super ușor din asta spunând că ți-ar fi milă să o vezi cărând cărți grele în geantă și că nu vrei să își obosească ochișorii.

Sursa: Amazon

Adică vrei să spui că am gusturi proaste în materie de muzică ?!?

Aceasta este o investiție în propria ta imagine. Vei fi acel tip care nu se uită la chestii superficiale precum Anaconda lui Nicky Minaj și nici tipul care încă poartă blugi de pe vremea lui NAS și BUG Mafia. Vei fi tipul ăla care știe cum trebuie să sune o chitară, care știe că David Gilmour este tătuca muzicii și vei fi cult. Și toate prietenele ei vor ști asta. Bineînețeles, dacă prietena ta este pe valul cu One Direction, poate o vei prinde mai bine cu ceva și mai pe val de atât, cum ar fi asta. Și probabil că prietena ta este minoră dacă ascultă One Direction.

Sursa: Amazon

Te gândești și la altceva în afară de tine?!?

Da, recunosc, abia aici shopping-ul devine foarte periculos. Dar totul depinde de abilitățile tale de a improviza excepțional pe moment. Poți să începi totuși spunându-i că ai cumpărat acest XBOX ONE pentru că puteți să faceți foarte multe lucruri împreună. Preventiv, cumpără și un Just Dance și spune-i că l-ai cumpărat pentru că te-ai săturat să o faci de râs când mergi cu ea în club și că vrei să înveți să nu te mai miști pe ring precum o morsă care abia a ieșit de la o colonoscopie.

Sursa: Amazon

Concluzie

Sper că am fost de folos și sper ca de Valentine’s Day-ul ăsta să vă iasă toate bine, să treceți de el fără vânătăi și plânsete. Dacă avem pe aici suprviețuitori experimentați ai acestei sărbători poate ne mai dau și ei sfaturi și recomandări, vă rugăm. Orice idee e binevenită. Ne vedem vinerea viitoare!