Tech Lolz: Cele mai bune 5 seriale pentru tocilari

Hai bună ziua, dragi cetățeni! Vine weekend-ul și, hai să fim serioși, cei mai mulți dintre noi își vor da check-in pe Facebook într-un loc cool, unde vor petrece 15 minute și apoi se vor duce acasă și vor abuza YouTube-ul sau vreun serial pentru următoarele 48 de ore. Să fim sinceri. Nu prea ne plac ceilalți oameni. Ce e comunicarea asta fără o interfață deșteaptă între noi? Ce e treaba asta de îi zice gură pe care o tot folosim la vorbit? Trebuie neapărat să ne îmbrăcăm frumooos? Da’ pijamalele noastre și Messengerul ce au? OK. Trebuie să mă opresc. Am venit aici de fapt doar să vă prezint topul meu personal de seriale pentru tocilari, în caz că interesează pe careva. Cu siguranță voi avea parte de un val de roșii stricate pentru că probabil am ignorat niște capodopere, dar hei, asta e lista mea.

Ai încercat să îl stingi și să îl aprinzi din nou?

Pe locul cinci pentru mine este The IT Crowd. Dacă reușiți să ignorați râsul pe bandă care îl face să semene cu familia Bundy, să vă uitați la serialul ăsta poate fi cea mai bună decizie pe care ați luat-o săptămâna asta. Este lejer, are niște apariții cameo minunate și te face să te simți mai puțin singur în ciudățenia ta. De văzut!

E ca extazul pe care îl ai de la Războiul Stelelor, dar durează mai mult

Mă refer la Battlestar Galactica. Despre care, în termeni de minunăție și de suspans, pot să spun că pare a fi copilul de metal, din flori, făcut de Inception cu Interstellar și cu Lord of the Rings. Battlestar Galactica este o experiență pe care trebuie să o ai. E ca primul sandwich cu bacon. Serios!

Star Trek - The Next Generation, pentru că e singurul lucru bun care mi s-a întâmplat în copilărie

Duminică de duminică, după Tezaur folcloric cu Mărioara Murărescu era timpul pentru Star Trek. Încă mai am o poșetă pe care scrie Picard. Este mai purtată și mai boțită decât niște șosete de moldovean, dar nu renunț la ea. Data e cel mai tare !

Atunci când poantele sunt atât de jignitoare încât sunt geniale

Da, vorbesc despre Misfits. Vai, serialul ăsta este superb. Are destul science-fiction cât să nu te sperii că te uiți la un nou Capcana Timpului , are grafica destul de proastă (în special în primul sezon, după care și-au mai revenit) dar poantele sunt bestiale. Închinăciuni scenaristului. Iar actorii sunt un deliciu! Accente mișto, talent și câteva citate memorabile. Mai avem pe aici fani ai replicii ”Nu aș vrea să dau vreun ghiont copilului” sau râd singură?

Vă miră că pe primul loc este The Big Bang Theory ?

Serialul ăsta mai are nevoie de vreun argument ca să se uite cineva la el? Pentru că eu am impresia că deja l-au văzut și triburile amazoniene care nu au cablu. Nu are rost să îl mai recomand, vreau doar să recunosc public faptul că sunt geloasă pe Bernadette. Howard este fantezia mea numărul 1, chiar dacă încă are aceeași tunsoare ca Nick Carter în perioada în care își căuta testosteronul pierdut, în Backstreet Boys.

Concluzie

Concluzie? Nu mai pierdeți vremea, comandați pizza și treceți la vizionat. De asemenea, ca să avem și noi ce face, am aprecia daca ne-ați recomanda și voi seriale care să ne umple golul în care ar trebui să avem vieți sociale, vă rugăm. Aici la comentarii. Mulțumim anticipat!