Tech Lolz: Cum ne alegem iubiții în funcție de sistemul de operare pe care îl preferă

Dacă este un lucru pe care l-am auzit mai des decât am auzit-o pe mama spunându-mi că sunt grasă, este cearta dintre iubitorii de Windows și iubitorii de Mac OS X. Doamne ferește să întrebi ce ar trebui să îți cumperi și să le spui că nu ai un buget fix în minte. Nu se va termina niciodată. Dacă se va apuca cineva să facă un serial în care fiecare episod este câte o dispută despre Windows vs. Mac ne-am trezi că avem o producție TV care i-ar face pe cei din Tânăr și neliniștit să suspine de invidie, căci ei nu au putut face serialul mai lung. Adevărul e că lumea mereu se va diviza în funcție de subiect. Nu avem cum să fim cu toții de aceeași părere, iar la capitolul sisteme de operare avem trei direcții mari și late: Windows, Mac și ăia cu pinguinul, linucșii. Și am reușit să fac micul dejun pentru câte un reprezentant din fiecare specie până la venerabila mea vârstă. Să îi vedem cum sunt ei ca iubiți:

Dacă iubitul tău ar fi Windows!

Utilizatorul de Windows este cel care le știe pe toate și care are plăcerea de a spune oricărui user de Mac că el se poate juca orice pe calculatorul lui. Este replica pe care o vei auzi de fiecare dată când începe o ceartă pe subiectul ăsta, iar tu știi cel mai bine că se poate juca orice joc, pentru că asta face în loc să vină cu tine la prânz cu socrii. Dar, dacă îți place să ai un prieten mega protector, care mereu mai pune încă un strat de haine pe tine, să nu care cumva să iei vreun virus din oraș, dacă vrei un iubit care să te scoată la alergat ca să te mențină în formă, care te trimite la analize lunar, ca să fie sigur că ești la zi cu ele și că totul e în regulă, dacă vrei un iubit care mereu vrea să devii din ce în ce mai bună și îți cumpără tot felul de cursuri, haine mai bune, te înscrie la traininguri și tot așa, atunci s-ar putea să îți fie bine cu un Windows junkie. Partea neplacută este că îl ațâți mai greu și îl ține cam 4-5 ore, dar e bun la multitasking, iar faptul că e mega competitiv ajută. Și nu vei avea niciodată probleme cu comunicarea - mereu întreabă orice, de cel puțin două ori.

Sursa

Dacă iubitul tău ar fi Mac

iBoyfriend-ul este sexy, arată bine, este mereu elegant, foarte popular și carismatic. Este genul de iubit pe care îl iei cu tine peste tot, ca să îl vadă lumea.

Îl pornești la Starbucks, la petreceri private, la restaurant, oriunde. Toate celelalte te vor invidia. Partea și mai bună este că îl bagi în priză foarte repede și îl ține zile în șir. Doar că atunci când cedează, te va costa enorm să îl aduci la forma lui inițială. Nu are foarte multe subiecte de discuție, narcisist fiind și cam tot ce are el chef să facă de obicei, costă de te îndoaie. Cel mai probabil îi vei da papuciii pentru fratele lui mai tânăr în maxim un an, dar partea bună este că mama soacră nu se supără niciodată, ba chiar te îndeamnă să o faci.

Dacă iubitul tău ar fi Linux

Da. Despre Linux. Umm...ați văzut American Psycho?

Concluzie

Nu există o concluzie. Este o problemă de gust. Până când nu vom găsi un produs care le face bine pe absolut toate, cearta pe subiectul care este cel mai bun sistem de operare, implicit iubit, va fi la fel de aprigă. Dacă vrei ieftin și bun, ia cu Windows, dacă vrei scump și bun, ia cu Apple, dacă vrei să fii geek cu atitudine, ia cu Linux. Numai ia odată și nu te mai certa!