Tech Lolz: Cum să te distrezi pe YouTube de Crăciun

Ce avem noi aici? Avem doar trei săptămâni rămase până la masa cu toate neamurile pe care nu ne dorim să le vedem, dar nu avem de ales… Dar să privim partea bună a lucrurilor, ne așteaptă o săptămână întreagă în care ne vom îndopa cu mâncare de parcă am pleca în Somalia pentru trei ani, vom purta șesete cu Moș Crăciun, pijamale cu Moș Crăciun, șlapi cu Moș Crăciun, chiloți cu Moș Crăciunși, prindeți voi ideea. În plus, vom căpăta de la prăjituri, dimensiuni de Moș Crăciun. Dar, hei, sunt zile libere, așa că ar trebui să profităm de ele și să le irosim. Cum? Vă ajut eu:

Vinerea precedentă am povestit despre seriale TV pentru tocilari. De data asta am ales să fiu utilă și să vă recomand niște canale de YouTube absolut bestiale pe care să le urmăriți pe viitor și cu care să ajungeți la zi în vacanța de Crăciun. Nu e nimic mai productiv decât să îți irosești viața pe YouTube în timp ce bunica îți spune din fotoliu că îți irosești viața pe net și că nu o să vă ia nimeni de soț sau soție. Nicio problemă, dacă este cazul, poftim o pisică să se uite și ea cu voi pe YouTube.

Când ești atât de amuzant și de deștept încât nu mai contează că ești urât

Este cazul lui Doug Walker. Care nu este un tip frumos și, în plus, poartă mereu șapcă. Nu există nimic mai neatractiv decât șapca. Nimeni nu arată bine cu șapcă. Dar m-aș mărita de cinci ori pe zi cu Walker, Nostalgia Critic , cum îl știm de pe YouTube pentru că este absolut genial.

OK, pe scurt, League of Super Critics este un canal de recenzii de filme și nu numai, la care lucrează o mână de oameni cu o cultură cinematografică de dimensiunea Groenlandei și cu un simț al umorului pe care nu l-am mai găsit până acum nicăieri în zona de recenzii de film. Sfat : începeți cu acest video despre Jupiter Ascending. Luați și fața de masă cu voi, căci o să râdeți cu lacrimi!

În caz că nu vă duce capul, haideți aici

Last Week Tonight with John Oliver este, în opinia mea, cea mai bună emisiune de comentariu inventată vreodată. Este și frustrantă, pentru că odată cu fiecare nou episod îți dai seama că, niciodată nu vei putea să fii la fel de amuzant ca echipa de scenariști ai lui John Oliver. Nu există. Atât!

Acest show este minunat pentru toată lumea, te face neprost și te ajută să pricepi lumea care te înconjoară. Închide televizorul și treci aici.

OMG, chimia are sens acum!

Și dacă tot suntem la capitolul lucruri care te fac neprost, iată un alt canal care te ajută să pretinzi că în liceu nu chiuleai de la nimic. Înainte să scriu despre ce este vorba, trebuie să vă informez, dragi copii, că nu, nu puteți copia de aici referate.

Crash Course este profesorul pe care toți ni l-am dorit în școală - super amuzant, cu informații foarte utile, cu ”manuale” în flat design și cu o structură excelentă de predare a materiei. Este ca spanacul lui Popeye pentru creier. Folosiți cu încredere.

Pentru adolescentul din tine

Era cât pe ce să fiu sexistă și să nu am nicio femeie în lista asta, dar nu poți să vorbești de YouTube fără să vorbești de Jenna Marbles. Este tiparul clasic de vlogger cu subiecte complet alandala alese, dar este directă, amuzantă și probabil femeia pe care nu o vei avea niciodată. Valabil în general pentru toate femeile, în cazul vostru, dar asta chiar este specială.

Dați-i follow și urmăriți clipurile de fiecare dată când aveți nevoie de o pauză de la orice și simțiți că trebuie ”să vă râdeți”. Începeți cu clipul acesta din 2012 despre sutienele pentru sportive pentru a înțelege cam ce gen de umor are.

Mai știi piesa aia din anii 1990?

Probabil că nu, dar tipul ăsta sigur o știe și pentru că e generos și talentat, îți cântă ce vrei tu. El ia piese foarte în vogă și le cântă de parcă ar fi soul, jazz, rock, funk, latino, etc. Dar imitând voci ale unor artiști consacrați ale genurilor. Un fel de Cannibal Corpse Lounge Music cu vocea lui Frank Sinatra. Și mai e și frumos. Și are și o voce de îți vine să vinzi țigla de pe casă, ca să zbori la el.

Vă recomandăm chiar să lăsați la o parte colindele de anul ăsta și să puneți playlistul lui la masa de Crăciun. Ce atâta domn, domn să-nălțăm!

Concluzie

Dragi cetățeni, asta am avut de recomandat pentru Crăciunul 2015 în termeni de YouTube. Vrem și noi alte surse de inspirație, așa că sperăm să ne lăsați recomandările voastre de canale în comentariile de mai jos. Hai cu pletele alea dalbe odată!