Tech Lolz: Cum transformăm un laptop într-o bombă artizanală?

Bine v-am regăsit dragi prieteni. Cumva sunteți pe laptop? Și este băgat în priză în timp ce lucrați pe el? Vai, s-ar putea să aveți niște probleme grave. A, este un desktop? Scuze atunci, puteți să ignorați articolul. Oricum, faptul că încă scriu în fiecare săptămână dovedește că ideile de articole se găsesc din ce în ce mai ușor. Astăzi vom aborda un caz în care este vorba despre încărcarea bateriilor de laptop, mai exact unul anume pe care am ajuns să îl îndrăgesc săptămâna asta.

Niciodată nu am ….

… scos din priză un laptop doar pentru că s-a terminat de încărcat bateria. Totuși se pare că asta este o practică valoroasă în vechiul orășel "€œNuLeAmCuTehnologia". Populația activă: 1; milioane plecați în vacanță dar se întorc unul câte unul în orășelul natal, săptămânal sau chiar mai des.

În acest orășel special, poți să îți cureți tastatura cu vodkă, calculatoarele sunt capabile de sentimente, poți face calcule simple dar fără logică și d-zeu mai știe ce.

Săptămâna asta, Chan
este primarul orașului. I s-a acordat acest privilegiu după ce a dat această perlă: Dumnezeule, mi-am ținut laptopul la încărcat pentru mai mult de 24 ore?

"vă rog să mă ajutați sunt îngrijorat pentru laptopul meu. L-am lăsat la încărcat pentru aprox. 24 ore. Am uitat să scot încărcătorul. Ce se va întâmpla??? "

Posibilitățile sunt nenumărate și depind de anumiți factori. Cu toate astea, toate se termină în dezastru așa că nu văd de ce le-aș enumera.

Faptul că ai folosit "Dumnezeule" ne facem să deducem că, fie ești o persoană isterică fie una panicată "pe bune". Acum, întrebarea mea este destul de simplă: De ce nu ți-ai luat un desktop dacă un laptop e așa de chinuitor? Sau o tabletă dacă-ți trebuie să fie ceva portabil. Un laptop, deși are o baterie, poate rămâne la încărcat pentru o perioadă mai lungă de timp. Dar până la urmă eu despre ce vorbesc? Nu știu nimic. Eu doar îmi imaginez și scriu despre inorogi.

Hai să-l credem pe smoke când zice :

"Isuse!! Grăbește-te și du-l la un tehnician înainte să se transforme într-un deceptacon!!! "

Pentru cei ce află sub semnul întrebării legat de deceptaconi, e clar că nu v-ați uitat la filmul "€œTransformers". Sunt niște transformeri răi, conduși de Megatron.

Chana - Chinese Transformer

Deci da, dacă îți lași laptopul în priză pentru o perioadă mai lungă, în anumite cazuri, se poate transformă într-o mașină rea.

Smokies Hiker este de părere că totul e bine și frumos:

"Nu se va întâmpla nimic cu laptopul tău dacă l-ai lăsat în priză pentru 24 de ore. Laptopurile au circuite care nu le permit să se supraîncarce. Doar imaginează-ți câte incendii s-ar porni dacă laptopurile ar fi fost uitate în priză prin casă. Când bateria mea ajunge pe la 5% sau 10%, o să îl pun la încărcat și îmi continui munca. De obicei, bateria se încarcă cu mult înainte să termin eu de lucrat și să îl scot din priză. Și nici bateria, laptopul sau încărcătorul nu au pățit nimic până acum. Nu te mai îngrijora. "

Și cam așa stă treaba. De obicei, cei care scriu mult într-un comentariu cam știu despre ce vorbesc. Bineînțeles sunt și excepții. Trebuie să vă bazați și pe bunul simț și logica voastră când citiți comentarii de pe net. În cazul ăsta, merge ce spune băiatul de mai sus.

Cu toate astea, deși în mare sfatul lui este bun, eu nu îl urmez pentru că eu nu prea folosesc laptopul așa. În cazul meu, laptopul e funcțional mai tot timpul, inclusiv noaptea când îi dau ceva de lucru până dimineața și este cu tot cu baterie în el și la încărcat. Eventual, aș putea să las un monitor bebe lângă el că să știu dacă are nevoie de atenția mea. :)

70

Laptopurile și adevărul din spatele carcasei

Ca și regulă generală: Laptopurile nu sunt așa de fragile pe cât vă imaginați. Asta nu înseamnă că e OK să îl folosiți pe post de minge de fotbal. Cu toate astea, își permit să stea la încărcat mai mult timp.

Eu personal nu am întâlnit pe cineva care să lucreze pe laptop în stilul că stă pe baterie până se termină apoi îl pune la încărcat până se încarcă complet apoi iar stă pe baterie, șamd. Un mic pont ar fi să scoateți bateria din laptop cu totul și să îl țineți în priză. Există riscul ca la o până de curent să pierdeți tot, dar pe de altă parte o să aveți și o baterie mai bună.

Am făcut un mic experiment când eram la facultate. S-a întâmplat ca eu și colegele mele de cămin să ne luăm toate același tip de laptop, cam în același timp. Cred că era vreo ofertă undeva. Diferența a fost că l-am folosit diferit. Când eram în cameră, eu îl țineam în priză, cu bateria scoasă, în timp ce colegele mele îl țineau cu tot cu baterie în priză. De-a lungul timpului, bateria mea rezista la câteva ore de curs până când trebuia să mă lupt pentru o priză, în timp ce ele, după prima oră deja se certau pe priza cu pricina.

De asemenea, majoritatea laptopurilor din ziua de azi au baterie din Li-Ion. Aceste baterii nu se supra-încarcă și au și un circuit intern care stopeaza încărcarea în momentul în care bateriile deja sunt încărcate la maxim.

Când vorbim despre perioada de viață a bateriei, există și opțiunea să ne jucăm cu setările laptopului pentru a obține cât mai mult din resursele bateriei. Se folosesc planurile de alimentare pentru a optimiza și sincroniza laptopul cu nevoile noastre astfel încât să nu rămânem fără baterie în 15 minuțele.
Dacă nu știți despre ce vorbesc când mă refer la planuri de alimentare, rușinică! Oricum, noi la 7 Tutoriale suntem niște oameni foarte gentilomi așa că vă ajutăm cu drag: Cum modifici setările de bază ale planurilor de alimentare.
Sau dacă vă place să faceți totul cu cele două mânuțe ale voastre, puteți de asemenea să vă creați și propriul plan de alimentare. Uite cum: Cum îți Creezi sau Ștergi Propriile Planuri de Alimentare .

Concluzie

Laptopurile sunt un rău necesar. De fapt, nu. Laptopurile sunt o binecuvântare. Nu, nici așa. Tabletele sunt binecuvântarea. Laptopurile sunt doar un bun necesar. Da, așa merge. Deci care e perioada cea mai lungă de timp în care ați lăsat laptopul să meargă? Presimt că o să primesc răspunsuri de genul: "€œX ani", și nu am nimic cu ele. Vreau doar să le comparăm. Nu asta faceți voi bărbații?