Tech Lolz: Dacă rețelele sociale ar fi femei...

Unul dintre cele mai citite articole pe care le-am scris vreodată pe Digital Citizen de la începuturi până acum (adică din Aprilie, atunci m-au angajat) a fost cel în care mi-am imaginat ce fel de femei ar fi browserele web. La cât s-a râs atunci deduc că mai toți sunteți bărbați și mai toți aveți probleme cu prietenele voastre, despre care vă este teamă să le discutați. Dar cine sunt eu să îmi dau cu părerea. Așa că revin la ce fac eu mai bine. Iată un nou articol din seria ”dacă ceva-ceva ar fi femei”. Astăzi ceva-ceva este social media :

Auzi, asta din poza de acum trei ani e fosta ta?

Presupun că toată lumea care are cont de Facebook a văzut minunata opțiune Memories (Amintiri) care scoate la iveală toate momentele penibile pe care îți doreai să le uiți. Facebook este acel gen de prietenă față de care ții ascunse multe lucruri pentru că știi că orice respirație greșită poate fi motiv de scandal. Facebook știe tot.

Sursa: Complex

Știe tot despre tine, știe când e ziua mamei tale și îi trimite și flori în fiecare an, Știe cine sunt prietenii tăi, știe unde ies în oraș prietenii tăi și știe că nu ești cu ei când rămâi să te joci Counter Strike cu colegii la birou. Și serios, dacă încă faci asta poate chiar nu ar trebui să ai prietenă. E un miracol că te-a luat cineva.

Normal că nu am spălat vasele, trebuia să pun pozele astea de nuntă în ordine!

Nu vreau să spun aici că doar femeile trebuie să spele vasele (of, în ziua de azi nu mai poți oricum să spui nimic fără să se simtă cineva ofensat), dar spun că dacă te-ai cupla cu Pinterest , s-ar putea să o iei puțin razna. Arată minunat, e mereu colorată și veselă, dar totul în casa voastră e organizat la linie, pe camere, pe rafturi, pe anul cumpărării. Probabil ai o vază handmade cu ikebana pe Xbox deja și cel mai probabil, există undeva un sertar cu poze cu bărbați care arată cum și-ar dori să arăți tu.

Sursa : Sashanovikov

Sunt mult prea cool pentru tine, dar am decis să fac o faptă bună luna asta

Dacă simți că prietena ta e foarte în vogă printre bărbați, probabil că te-ai cuplat cu domnișoara Instagram. Chestie care nu înseamnă deloc o muncă ușoară .

Are foarte mulți urmăritori, filtre foarte clare în funcție de starea ei psihică și e foarte scumpă. Costă mult să îi faci pe plac și să iasă cu tine în lume.

Sursa : Quickmeme

Ah, bună. E ok dacă stau aici cu tine în întuneric, în liniște?

Felicitări! Tocmai ai câștigat la loto! Ai găsit singura fată pe care nu o vrea nimeni. ‘elo, Elo! Este foarte tăcută, are puțini prieteni, se îmbracă numai în alb și negru, nu merge nicăieri neinvitată și pare să fie fan Red John și The Mentalist. Nu poți să fii niciodată sigur dacă vrea să îți gătească cina sau să te gătească la cină.

Sursa : Mirror.co.uk

Putem să îl chemăm pe prietenul Editare la noi? Nu!

Cu fata asta, Twitter , tre’ să ai mare-mare grijă ce vorbești. Că nu ai voie să revii asupra mesajului deja transmis. Asta e, l-ai dat, dat rămâne. Așa că nu te mai ascunde pe după deget, ia și spune scurt și la obiect ce ai de spus, că nu are ea timp de prostiile tale. Și dacă nu îți convine că poartă numai turcoaz, asta e, mută-ți trilurile în altă parte, că nu prea te bagă nimeni în seamă pe aici.

Sursa : Lynette Noni

Concluzie

Deci cu cine ieși în oraș? E OK, nu te spunem. O să dăm share pe Facebook deci probabil o să știe toată lumea, dar noi direct nu o facem. Ah. Am uitat pe cineva? Cine e acolo în spate? Aaaa, Tumblr. Nu, ești cam minoră. Mai așteptăm puțin.