Tech Lolz: Gadgeturi ciudate pe care să nu le cumperi de Black Friday

Salut, cetățeni. Ce mai faceți săptămâna asta? Toate bune? Vă antrenați pentru maratonul de shopping de la finele lunii? Eu cu siguranță asta fac. Sunt extrem de cunoscută pentru obiceiul (foarte prost) de a cheltui o grămadă de bani pe gadgeturi inutile tot anul, nu doar de Crăciunul retailului, Black Friday. Având în vedere că deja am tot ce îmi trebuie, de la desktop la laptop, telefon, tabletă, căști mici, căști mari, încărcător magnetic și alte dispozitive pe care nu pot să le menționez aici pentru că sunt private, dacă știți ce vreau să zic. Chiar nu îmi mai trebuie NIMIC altceva. Am nevoie doar de cineva care să îmi taie conexiunea la net în ziua aia. Dar, pentru că o listă nu a ucis pe nimeni, iată ce aș lua anul ăsta:

Iată o curea inteligentă care te face să te urăști

Cineva a decis că ar trebui să creeze o curea inteligentă cu niște motoare mici în interior care lărgesc automat cureaua dacă te îngrași. Adică îți transmite delicat să mai lași ciocolata aia și să treci înapoi la sală. Ceea ce face de fapt și o curea normală, minus motorul. Carevasăzică atunci când trebuie să te muți cu o gaură mai spre margine, te-ai îndopat ca un labrador pe Royal Canin. Practic, cureaua inteligentă te scutește de efortul de a schimba gaura la o curea obișnuită, spunându-ți că ar trebui să nu te mai scutești de efort, în general. Oau.

Iată un gadget complet inutil pentru copiii tăi

Ai auzit de iPotty? Faptul că ne folosim tabletele și telefoanele inteligente stând pe tron, nu e o noutate. Hai nu mai fiți inocenți că nu e cazul. Știu de unde îi tastați mamei pe WhatsApp. Dar haideți totuși să nu ne antrenăm copiii să facă la fel de la doi-trei ani. Nu cumpărați acest iPotty. Cheltuiți de Black Friday bani pe orice altceva mai puțin pe asta. Orice altceva e mai util decât un iPotty. Un creion fără mină e mai util.

Iată niște role care sunt de fapt pantofi care sunt de fapt platforme care sunt de fapt degeaba

Papucii electronici Rollkers sunt cu totul și cu totul speciali. Arată cam ca niște role, dar nu sunt role. Sunt denumiți "sub papuci". Uau, un nume desăvârșit. Ar fi putut la fel de bine să îi denumească "treaba aia dintre papuc și pământ". SubPapucii fac o treabă foarte importantă, îți înregistrează ritmul de mers și în timp, gradual, te obligă să mergi mai repede, ajungând la o viteză de aproape 10-11 km/h. Nimeni nu știe însă cum încetinești. Vă dați seama cum ar fi oamenii de la coadă de la Kaufland cu ăștia în picioare. Câte ture de raion congelate ar da până să ia un piept de pui?

Concluzie

Nu mai dați bani pe prostii de care nu aveți nevoie. Dacă vine Black Friday și vă găsește pe net, luați-vă un laptop, un smartphone mai bun, un TV mai OK, poate chiar un frigider nou sau un aspirator, dar nu mai dați bani pe tălpi cu roți, curele cu conștiință și mai știu eu ce, doar pentru că au marketing bun. Și vă rog, nu mă lăsați să cumpăr nimic la reduceri.