Tech Lolz: Halloween-ul îngrămădit într-o boxă… audio!

Strigoi, fantome, zombi, vrăjitoare, vampiri și multe altele. Peste asta vei da odată ce ieși din casă în perioada asta. Dar asta nu te înspăimântă cu adevărat, nu? Ei bine, dar dacă dau ele peste tine în casă? Cred că atunci ți-ai schimba starea de spirit. Nu face pe eroul degeaba. Sunt sigură că ți-ai reconsidera prioritățile și credința dacă ai fi eroul din povestea de săptămâna asta. La fel cum ai reconsidera și mica diferență dintre "€œvii" și "€œmorți". Cu alte cuvinte, ai alerga înapoi la mămica ta.

Ne dați ori nu ne dați? Cred că mai bine ne dați!

Pentru că pot și pentru că îmi place să îmi complic viața, eu aleg să cred în fantome. Probabil că toate panicile pe care mi le-am dat singură și pe care le-am pus pe seama paranormalului au fost doar niște coincidențe dar, cu toate astea, sunt convinsă că există. Imaginați-vă prin ce momente am trecut căutând povești de speriat copiii pe net ca să vi le arăt vouă. Cu toate astea, cred că m-am descurcat. Vă invit la lectură și, mai târziu, la comentarii.

Utilizatorul bcmcfc a avut următoarea situație :

"[... ] Aș zice că e o problemă software, hardware sau din cauza unui virus, așa că m-am gândit să încerc aici având în vedere că Ghostbusters e doar un film și nu pot da de ei.
Nu am înnebunit și asta nu este o glumă.
Se pare că am un fel de undă radio care iese din boxele calculatorului, numai că pot să o aud când volumul boxelor este la minim și boxele sunt pornite, lucru care nu are niciun pic de logică. Câteodată e în Franceză care, de asemenea, nu are pic de logică.
Boxele sunt Logitech 5.1, am uitat modelul și eu rulez XP pe 64 biți. Dacă credeți că asta o să facă vreo diferență.
Aș zice că e vreun virus ciudat dar am tot omorât procese în mod aleator cât timp strigoiul era activ și nu a murit așa că nu știu ce să zic despre această teorie.
Încă o dată vreau să menționez că sunt un om sănătos la cap și asta nu este o glumă. Poate alți oameni au avut de-a face cu așa ceva și le-a fost prea frică să întrebe (nu mă trimiteți la Spitalul 9 vă rog).
Am și căutat pe Google "€œzgomote ciudate din boxe" și nu m-a ajutat cu nimic. A auzit cineva de vreun virus care poate să afecteze boxele într-un astfel de mod ?"

Aș clasifica această situație ca "Nup!". Eu clasific toate situațiile în care mă pun foarte simplu: în "OK", "Să zicem" și "Nup!". De exemplu, un păianjen ca cel de pe peretele camerei mele este o situație "Nup!".

Lampona cylindrata (White-tailed Spider)

Nu știu despre voi dar eu aș lua primul tren în direcția micului oraș "Nupești ".

Bineînțeles, să mai aud și Franceză din calculator atâta timp cât știu că am boxele la minim ar merge tot în departamentul "€œNup" al creierului meu. Vreți un mic sfat? Luați-vă un animal de companie și dați vina pe el pentru orice zgomot pe care nu puteți să-l explicați. Am reușit să mă descurc minunat în acești ultimi 5 ani cu micul meu ajutor.

Blu on a beam

Să vedem câteva din reacțiile normale ale micilor ajutători ai internetului. Știu că e a doua oară când folosesc cuvintele "micul ajutor al …" dar cred că de abia aștept să vină Moșu'.

Utilizatorul moab a zis:

"Sună ca și cum ar fi o nouă "Opțiune" Windows ;)"
Pe când Ivo Flips arată puțină empatie față de sărmanul moab:

"Și mie mie se întâmplă destul de des. Păcat că strigoii ăștia nu au și voce."

Deja, în momentul ăsta eram destul de panicată. Amuzata și panicată în același timp. Clar nu aș vrea ca laptopul meu să înceapă să cânte "La vie en rose" dintr-odată. Cu tot respectul, Edith Piaf, dar eu nu pot face față la o așa dramă. Cum pot eu da vina pe mâță pentru faza asta?

Nu există fantome!

Ba da, există! De ce mă contrazic singură? A, da. Pentru că sunt femeie. Ne cam place să ne contrazicem singure. Nu-mi spuneți că voi sau jumătatea voastră nu se contrazice non-stop.

Și, în caz că nu ați observat, pe lângă sfaturi minunate de natură tehnică, tot timpul timp să dau și sfaturi pentru relațiile voastre. Dar mergeți pe ideea "Faceți cum zice popa, nu cum face popa". Mai am de muncă pe partea amoroasă până sunt la fel de sigură ca pe partea tehnică.

În ceea ce privește sunetele satanice din boxe, chiar există o explicație logică pentru ele și nifle ne va explica:

"Nu e o problemă nouă
Boxele de calculator prind radio
Pe scurt, cablurile boxelor funcționează ca niște antene și prind anumite frecvențe radio."

Pentru a evita acest tip de situație, vă recomand să folosiți prize care au împământare.

grounded

Dacă folosiți prize cu împământare, energia are un mod mult mai eficient de a ajunge înapoi la panoul de control. Nu va trece prin voi și nici nu va rămâne dispersată prin boxe, dându-vă un mic atac de cord în situații ca cea de mai sus. Așa că stați fără griji, nu ați luat-o razna și calculatorul vostru nu îl are pe Dracu'€™ înăuntru. Vedem în schimb ce primejdie vă mai paște și săptămâna viitoare.

Concluzie

Dragii de voi, v-ați speriat imediat cu boxele astea și stafiile. Cu toate astea, ați avut vreodată vreun fenomen ciudat în jurul vostru pentru care nu ați găsit o explicație? Sau ați preferat să credeți că erau fantome?

Hai să vă aud și promit că facem schimb de întâmplări. Voi îmi povestiți ceva ciudat și împart și eu cu voi întâmplări ciudate pe care le-am experimentat eu. Voi primii! În secțiunea de comentarii de mai jos.