Tech Lolz: Idei de cadouri de Crăciun pentru tocilari cool

Ce-avem noi aici? O zi de vineri cu o nouă ediție de Tech Lolz. Chiar dacă în ultimele săptămâni am fost anostă și m-am tot plâns că vin sărbătorile, că vin neamurile la masă, că mama o să îmi spună iarăși că nu o să mă mărit fiindcă mă joc obsesiv HexFRVR pe mobil, că vine perioada aia a anului în care adaug kilograme peste kilogramele pe care nu le-am slăbit anul ăsta, trebuie să recunosc și că nu este chiar așa de nasol de Crăciun. Adică, hello, CADOURI!! Și, ca să fiu generoasă și în spiritul momentului, am zis să ajut și eu câteva concetățence (ce cuvânt urât) cu inspirația pentru prietenii sau iubiții lor tocilari. Am câteva sugestii foarte cool, pentru toate gusturile (tocilarilor):

Game of Thrones? Nu, tron de jocuri

Da, așa e, te pun să îi comanzi un tron. De fapt e un fotoliu, ca să fii sigură că îl ții acasă și nu îl mai cauți prin vecini pe la Playstation-urile altora. În plus, e super confortabil și poți să stai și tu în el cât e omul la muncă. Serios că merită. Are și boxe are și tot felul de chestii pe care nu o să știi să le folosești, dar el va fi încântat și tu fericită.

Poți să-l cumperi de pe Amazon dacă te ține portofelul.

Un cadou POV, dacă știi la ce mă refer…

Dacă știi că nu stă numai în medii sigure și anaerobe și că îi place să se dea cu bicla, cu bicla de munte, cu bicla cu motor, cu schiurile, snowboard-ul și altele, atunci investește într-un GoPro Hero 4, o cameră video sport din aia cu care se fac clipurile alea mișto de pe YouTube cu parapantiști care se aruncă în cap. Dar tu spune-i ca l-ai luat să faceți niste POV-uri. Te ia de nevastă. Promit.

Poți să îl cumperi de aicișa. E chiar acum la reducere.

Inutil, dar strategic

Mergem mai departe și ajungem la o altă categorie de tocilari: cei pasionați de super eroi. Dacă exemplarul tău te târâie la toate filmele cu Avengers și Iron Man, păcălindu-te cu Robert Downey Jr. atunci este cazul să te orientezi spre ceva din zona benzilor desenate. Știu că deja ești sătulă să ștergi praful de pe toate figurinele cu Batman și Superman, dar hai că un calendar nu adună atât de mult praf. Cumpără un DC Comics 2016 Vintage Calendar și așteaptă să vezi cum ți se schimbă statusul din ”relationship” în ”engaged", pe Facebook.

Poți să îl comanzi de pe Amazon.co.uk și nu plătești taxe de import. Doar îți vine dintr-o țară UE!

Pentru binele lui, pentru imaginea ta

Dacă îi spui că e gras, o să îți spună că nici pe tine nu te duce fabulos mintea. Așa că nu intra într-un joc din care nu ai cum să ieși învingătoare. Dar dacă vrei să îl provoci să mai iasă din casă și pentru altceva decât să cumpere suc și chipsuri și să îți plimbe ție câinele, atunci ia-i un gadget care să îl îndemne să se miște. De exemplu un Sony Smart Band 2 sau un Fitbit sau un Jawbone. Tu alegi cum să arate. Și el și brățara!

Sony-ul îl poți comanda de aicișa , Fitbit-ul de aici (avem și review ), iar Jawbone-ul de aici.

Cercetătorul nebun și ceasul lui dubios

Dacă nu ai un băiet așa de pasionat de jocuri și de gadgeturi inutile, ci unul serios și pasionat de știință, atunci este cazul să cauți ceva mai subtil: ceasul Tesla. Fă-l să se simtă ca Dexterul din laboratorul tău. Știu că arată precum ceva care îți iradiază ovarele, dar pentru el este super cool. Hai cu cardul!

Cumpără-l de pe Think Geek.

Concluzie

Indiferent de ce tip de tocilar ai acasă, nu poți să nu îi iei nimic de Crăciun. Și nu mai da bani aiurea pe lenjerie scumpă la care nici nu se uită, fiindcă nu e branduită cu Fallout 4. Intră în lumea lui, dacă vrei să intre și el într-a ta (Vai ce glume josnice fac azi!). Dacă nu îți place ce găsești mai sus, mai caută și pe sait pe aici, la recenzii și alege ceva ce se potrivește lui iubi. Dar nu lași omul fără cutie sub brad. Spor la shopping.