Tech Lolz: La pețit de supereroi

Salutare cetățeni. Bine ați revenit la un nou episod din ”habar nu am despre ce vorbesc aici.” Sunt convinsă că, după acest post, inboxul meu va fi plin de e-mailuri cu ”Superman îl bate pe Hulk de îi iese clorofila din oase!” și cu cine știe ce alte mii de ”trivia facts” despre supereroi de care nu îmi pasă absolut deloc. Dar îmi place să merg la cinema la filme cu supereroi, chiar dacă de fiecare dată când o fac, plec de acolo cu un gust amar la gândul că niciodată nu voi avea un prieten care își poate regenera părți ale corpului (Deadpool, dacă tot o regenerezi poți să o faci mai mare de data asta?) și nici nu voi avea un iubit care poate bate orice cui din casă și să arate și bine în timp ce o face. Dar am voie să visez, nu? Iată cum arată lista mea de potențiali iubiți, dacă aș avea voie să îi aleg din universul Marvel sau DC (dar mai mult Marvel, recunosc).

[ DIGITAL-CITIZEN-SUMMARYBREAK]

Peter, chestia aia albă de pe mâna ta e din aia de păianjeni, nu?

De fiecare dată când intru pe 9gag (ceea ce e cam zilnic) devin puțin confuză. Oamenilor le place sau nu le place Spiderman? Personal, mai ales de când cu Andrew Garfield, îmi cam place. Și pe bune acum, nu o să trebuiască niciodată să mergi în vizită la părinți, ajunge în orice loc din casă oricât de sus ar fi, nu o să ai nicio problemă cu insectele peste vară, în niciun caz nu vei găti nimic complicat gen caracatiță și doar imaginați-vă cum ar fi viața voastră în dormitor, sau pe tavan, sau suspendați pe un pod, sau pe Casa Poporului. Serios, faceți o pauză, uitați-vă la poza de mai jos și doar gândiți-vă.

Stop! It’s Hammer Time

Nu, nu e titlul celebrei piese cântate de Mc Hammer. Este timpul să visăm la unul dintre supereroii mei preferați, Thor. Nimic nu poate concura cu pătrățelele alea. OK, poate superbitatea aia de frati-su (la naiba, Tom Hiddleston, ce-ai făcut?!). Dacă Thor ar fi, nu știu, colegul tău de birou cu care te-ai cuplat de curând, viața ta ar fi minunată. În fiecare dimineață ar merge la sală, pe drum înapoi ar face cumpărăturile (pare genul de bărbat care știe să aleagă vinete și conopidă) și cu siguranță ar repara orice ai prin casă. Da, de acord că trebuie să îl trimiți cu o listuță la supermarket, căci nu stă grozav cu memoria, dar serios că pectoralii ăia o să te facă și pe tine să uiți de multe. El e minunat, familia lui e cam nașpa totuși. Cred că de fapt drama lui Thor este că probabil toate iubitele lui l-au părăsit pentru fratele său adoptat (Tom, serios, trebuie să te oprești puțin).

Îmi tai și mie ananasul ăsta, iubire?

Dacă nu ar fi fost supererou, Wolverine probabil era bucătar profesionist. Jamie Oliver ar fi fost istorie. Crezi că știi să tai repede o ceapă? Pff, mai încearcă. Dincolo de avantajele culinare evidente, totuși nu cred că m-aș cupla cu Wolverine prea curând. Am deja destul păr prin casă de la pisică, chiar nu vreau să îi fac viața și mai grea femeii care face curat.

Banii și fetele

… ne mănâncă zilele . Haha, v-am băgat mizeria aia de melodie din anii 2000 în cap acum, nu? Stil, bani, pătrățele, accent, Iron Man este băiatul care cauzează deshidratare la orice privire mai încruntată. Domnilor, vreți să știți ce vor femeile? Pe Tony Stark îl vor. Ideea complet nerealistă că am putea să dăm din greșeală peste un tip ca el într-o bună zi este ceea ce ne face să ne machiem și să ne pieptănăm în fiecare dimineață. Nu o facem pentru voi. Pe bune.

OK, a adus o pârțâitoare la înmormântarea bunicii, dar uită-te și tu la șoldurile alea

Din nou, la fel ca în cazul lui Loki, e posibil să fie vina lui Reynolds aici. Dacă Deadpool și Loki s-ar afla pe un stadion cu 50.000 de femei, s-ar produce musonul instantaneu, de la oftat. Dacă Tony Stark este tipul cu care te-ai mărita, Deadpool este motivul pentru care ai divorța. Nicio gagică nu rezistă la poantele (și fundul) lui.

Concluzie

Știu că sunt mulți alții de menționat, dar sincer, Ben Affleck a reușit să mă facă să dau swipe left pe Batman, cât despre Clark Kent, chiar nu vreau să îmi petrec viața călcând chiloți de luat pe deasupra. Nu l-aș refuza pe Captain America, dar mă îndoiesc de faptul că ar funcționa pe termen lung. Poate cât să îmi iau viza de State.