Tech Lolz: Laptopul meu va fi mai greu dacă țin mai multe fișiere în el?

Oameni buni, compatrioți de "suferință", după tot timpul pe care l-am pierdut pe forumuri cititind discuții dubioase, am rămas din nou uimită. Niciodată în viața mea nu am citit asemenea tâmpenie pe un forum. Este subînțeles că în secunda doi eram pe jos de râs, dar cu cât reciteam întrebarea mai mult, cu atât mă întrebam în ce direcție se îndreaptă omenirea. Totuși, vreau să împărtășesc cu voi această discuție și să râdem împreună. Episodul de astăzi nu este atât de mult pentru a vă învață ceva, ci mai degrabă pentru a râde zgomotos.

1KO= 1 Gram?!?

În fiecare săptămână aleg un subiect și mă gândesc că nu poate fi mai rău și totuși în fiecare săptămână găsesc ceva mai rău decât înainte. Ei bine, acum pot spune cu mâna pe inimă, că întrebarea de azi este clar în "Top 10 Cele Mai Idioate Întrebări Pe Forumurile IT". Și nu uitați, că eu ascult și aud tâmpenii în fiecare zi. Face parte din fișa postului.

Hai să vedem discuția asta: Oare laptopul meu va deveni mai greu dacă țin mai multe fișiere în el? - deschisă de Jack:

"Laptopul meu are în jur de 2 Kilograme și sunt îngrijorat că dacă descarc și mai multe fișiere cum ar fi filme sau muzică va deveni mai greu.
Nu vreau să mă apuce durerile de spate sau de picior pentru că de obicei îl car după mine și pune destulă presiune pe gât sau dacă îl țin pe picioare."

Da, știu ce veți zice: "Mda, tipul ăsta de abia știe să se exprime, darămite să înțeleagă tehnologia". Totuși, eu încă sper din suflet că e o glumă pentru că dacă nu e, ce se alege de noi?

Hai să ne imaginăm următoarea situație ipotetică - calculatorul devine din ce în ce mai greu pe măsură ce descarci fișiere. Păi atunci nici nu mai trebuie să mergi la sală, ca să faci mușchi:

  • "Frate, mi-am lucrat ieri brațele, am tras 1 TO de fișiere."
  • "Frățică, ești slab. Eu ridic 3 TO de fișiere încă de săptămâna trecută."

De asemenea, casa ar avea nevoie de o nouă fundație ca să poată suporta greutatea întregului internet și tot așa. Vor fi bătăi și calculatoarele vor fi armele fizice (cine are nevoie de un AFK-47, așa-i?) și haosul va domina peste toată lumea.

A, și să nu uităm că dacă trebuie să îți cari laptopul din punctul A în punctul B, trebuie să închiriezi un stivuitor. Ceva în genul episodului din Top Gear când Clarkson își făcuse mașină de birou, la propriu:

Jeremy Clarkson

Hai să nu sărim calul totuși. Încerc să îmi imaginez cine ar pune o asemenea întrebare. Chiar dacă discuția asta se dovedește a fi gluma unui om plictisit, sunt sigură că undeva, cineva chiar a întrebat pe bune asta. Aveți ceva teorii?

Eu mă gândesc că ar fi fost un puștan, în fața primului său calculator, după ce a descoperit torentele sau alte lucruri pentru care băieții au o curiozitate aparte, și s-a simțit cumva vinovat că descarcă atâtea lucruri picante.

I had to share this from Facebook!

Vorbind într-un mod "realist", lumea nu ar fi așa de diferită. S-ar fi trecut mult mai rapid la stocarea în cloud. Dar oare asta ar însemna că ar trebui să avem deasupra noastră, în mod constant, un nor mare, negru și greu, plin cu datele noastre? Sau poate guvernul l-ar stabiliza undeva deasupra Antarcticii, ca să se asigure că nu provoacă nicio pagubă dacă cade vreun fișier. A, și ar ploua cu filme deocheate... că alea au doar sute de GO.

[urban] heavy cloud

Oricum, oricare dintre teorii poate fi cea corectă. Dar haideți să vedem ce răspunsuri s-au primit pe forum la întrebarea asta:

Don a dat cel mai "normal" răspuns cu putință la o asemenea întrebare:

"Ei bine Jack, un laptop care cântărește în jur de 2 Kilograme este deja greu. Majoritatea fișierelor pe care le descarci sunt mai ușoare decât o bucată de popcorn și nu adaugă nicio greutate suplimentară laptopului. Cu toate astea, există o problemă atunci când descarci fișiere de muzică "heavy metal". Astea sunt, după cum zice și numele, "€œgrele" și vor adăuga destul de multă greutate împingând limită undeva la 2.00000001 Kg la fiecare milion de fișiere descărcate.
Mult noroc, capu sus și soarele să strălucească tot timpul pe strada ta."

Îmi place ideea cu muzica metal. Un răspuns clasic dar amuzant.

Utilizatorul Blake a zis:

"În teorie da, dar de genul unui microgram sau așa ceva."

Ce tot spui acolo omule? Hardul are aceeași greutate ca înainte să pui fișiere pe el. Dacă începi să te cerți cu mine legat de faptul că greutatea laptopului tău a fluctuat, deși puțin, cel mai probabil ai bucățele de praf în el ori urme de mâncare sub tastatură. Și praful cântărește tot un microgram sau așa ceva. De ce trebuie să susții asemenea aberații?

Unii oameni au nevoie să-și poarte capul pe umeri și nu altundeva.

Utilizatorul RiCkY a spus:

"Un laptop de 2 kg… dar ce ești tu? Următorul Mr. Olympia??[...]"

Pentru cei care nu știu, Mr. Olympia este un concurs de culturism. Doamnele și domnișoarele din public se pot delecta cu câteva exemplare demne de vizionat, în poza de mai jos:
Mr Olympia (17 of 21)

Eu personal prefer tabletele când am mai multe drumuri de făcut - sunt mai ușor de cărat și rezist mai mult. :) Și, sincer, nu vreau să particip la un astfel de concurs prea curând. :)

Concluzie

Sincer, voi ce părere aveți despre întrebarea de azi? Care ar fi răspunsul vostru? Și voi cum v-ați imagina o lume în care calculatoarele urcă în greutate pe măsură ce descarci fișiere?
Abia aștept să citesc comentariile voastre în secțiunea de mai jos. Vă pup!