Tech Lolz: Nici măcar nu m-am enervat, sunt de-a dreptul impresionată

… că încă mai sunt în viață oameni precum cei despre care vorbim în articolul ăsta. Haideți să ne gândim puțin la momentul în care am învățat cum să băgăm un cub printr-o formă de cub și nu o sferă printr-un decupaj de triunghi. Haideți să ne amintim toate momentele în care ne-am purtat ca niște prințese și o întrebam pe mama nemulțumiți și plângăcioși, de ce trebuie să mergem noi la școală. Și ea ne explica în propoziții lungi și elaborate pline de lucruri frumoase și de cuvinte precum prietenii, lecții interesante, cărți minunate… Răspunsul este mult mai simplu: ca să nu fim proști! Serios. E atât de simplu.

Oamenii slabi au un IQ mic

Înainte ca toți oamenii sub 70 de kilograme să îmi sară în cap, am o explicație. Nu e explicația mea, doar am dedus-o după ce am citit întrebarea acestui tip de pe Yahoo! Answers. Unii spun ca e doar un troll, dar având în vedere că are produse Apple, meh, am îndoieli că are tot ce îi trebuie unui troll.

Dacă pun mai multe fișiere pe laptop, o să fie mai greu?

Buna! Deci, calculatorul meu are acum 1,5 kilograme (e un macbook air) și mă întrebam, dacă eu salvez fișiere ăn el va deveni mai greu? Că nu aș vrea să devină mai greu.

Păi da, de aia toți oamenii grași sunt super deștepți. Pentru că stochează super multă informație în creier. Cu cât ești mai slab, cu atât te duce mai puțin capul. Iar băieții ăia cu capul mai mare, ușor disproporționați asa, pfuai, aia sunt de-a dreptul genii. Iar fraierii ăia care și-au cumpărat laptopuri deja grele, să vezi cât cară ăia după ei.

59427427

La naiba, Firefox, nu te mai costuma în Google și Bing

Este în regulă să încurci portul USB 3.0 cu cel 2.0, este OK să nu îi pese de diferența dintre.png și.jpg, dar cam aici se oprește nivelul meu de toleranță cu ceea ce nu știu oamenii despre calculatoare. Iar planta asta le depășește.

Eu am Firefox ca motor de căutare pe laptopul meu, pentru internet. Cum îmi schimb motorul de căutare să fie Internet Explorer?

Aaaa. De unde să încep. În primul rând Firefox este un motor de căutare la fel cum mama mea este o armă nucleară. Hmm. Asta e chiar plauzibil dacă stau să mă gândesc la cât de carbonizată iese mâncarea câteodată. Dar nu, Firefox și Internet Explorer sunt browsere. Google este un motor de căutare. Browserul făcut de Google este Chrome. De compania Google. Pentru că… ah, las-o așa. Nu știu de ce mă chinui. Dacă vrei să le schimbi, închizi Firefox (apeși pe X-ul ăla mare din dreapta sus) și apoi deschizi Internet Explorer (dublu-clic pe butonul din stânga al mouse-ului) și apoi… explorezi. Fă-ți un bine și caută niște cursuri de utilizare a calculatorului.

Dacă reușești să găsești, ia-l și pe prietenul tău care vrea să șteargă memoria tastaturii.

Cum se șterge memoria unei tastaturi?

Dă-i să bea. Mâine nu va mai ști nimic.

Concluzie

Eu cred că oamenii ăștia ar trebui să plătească taxe. Pentru fiecare întrebare cretină să trebuiască să dea bani către o școală unde să învețe oameni care nu cred că fișierele sunt grele, care știu ce sunt motoarele de căutare și care nu au impresia că tastaturile lor păstrează poze cu buricele degetelor lor.