Tech Lolz: Pentru că toți au nevoie de un nume, el este Unicul Explorator

Salut, dragii mei Tutorieni! Bine ați venit la articolul săptămânal scris de persoana cea mai puțin tehnică din toată echipa. Serios, cred că mă păstrează pentru că știu să gătesc și în caz de apocalipsă aș putea hrăni toată echipa. Vinerea aceasta ne întânim cu două personaje, și trebuie să vă previn că unul este cu totul și cu totul special.

Atât de multe meme-uri posibile, atât de puțin timp pentru ele

În ultimele trei luni am explorat pe îndelete circul Yahoo! Answers. Numai o focă nu am găsit acolo. Dar am observat că oamenii în general nu sunt foarte creativi când vine vorba de a pune întrebări noi sau a-și pune prea multe probleme, iar dilemele se repetă mereu. De exemplu, sunt mulți care vor să știe de ce nu pot printa gif-uri, mulți care vor să învețe cum să spargă ușor conturile de Facebook ale consorților, mulți care vor antivirus moca, și mai mulți vor să afle cum să își instaleze softuri fără să plătească pentru ele etc. Să nu mai vorbim de întrebările despre lansarea Windows 10, erau la fel de multe ca minorii de la Expirat, în Vama Veche. Dar în toată această învălmășeală, l-am găsit pe el, Unicul Explorator.

Am Windows 8, de ce nu pot descărca Internet Explorer?

18915042173_59312e1759_z

Dragă Internet Explorer, l-am găsit. După ani și ani de căutări neîntrerupte, el e. Singurul tău fan. Cum spune și meme-ul: You da real MVP!. Ne pare rău pentru voi totuși, fiindcă nu pare să fie cel mai răsărit din cireadă. Ar trebui măcar să știe că IE este browserul implicit din Windows și, prin urmare, îl are deja instalat. Probabil se ascunde de el prin spatele altei aplicație.

Și prietenul lui, Strigătorul

Nu, Strigătorul nu este numele unui nou serial horror de pe HBO, doar un mini-serial online despre cum oamenii nu știu să se uite din când în când la tastatură.

Dl. Random s-a conectat pentru prima dată pe Yahoo! Answers pe 7 iulie, într-o încercare disperată de a nu mai urla la prietenii lui.

CUM SĂ DEZACTIVEZ CAPS LOCK???? VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ PRIETENII CU CARE VORBESC PE SKYPE AU IMPRESIA CĂ ÎI URĂSC PENTRU AM CAPS LOCK PUS MĂ PUTEȚI AJUTA DEJA S-A INTAMPLAT DE PREA MULTE ORI SI UNEORI SE OPRESTE SINGUR PRIETENII IMI SPUN SA DEZACTIVEZ CAPSLOCK DAR CE ESTE ASTA??? AJUTOOOOOR

Aș vrea să îi recomand ca după ce încheie acest proces complex de… a se uita la tastatură și a apăsa un buton, să se intereseze de niște lecții de gramatică, nu de alta dar nu i-ar strica o virgulă sau un punct pe ici pe colo. Ca să transmită și el mesajul corect. Și să scrie propoziții reale și întregi. Și pentru că mă scoate din minți.

Concluzie

Aș vrea, la final, să transmit un mesaj către toți oamenii care au probleme cu stima de sine pe planeta asta și care cred că nu îi iubește nimeni: există speranță. Dacă Internet Explorer are un groupie, toți putem avea unul. Rămâneți pozitivi.