Tech Lolz: Pisicile pot să domine lumea, dar nu și tastatura mea!

Aceia dintre voi care sunt binecuvântați cu prezența unei feline în prejma voastră, sunteți obișnuiți cu intenția lor de a vă produce cât mai mult discomfort în rutina zilnică. Este de la sine înțeles că, din cauza drăgălășeniei lor, le permitem aceste răsfățuri sau chiar mai rău, ne obișnuim cu ele. Ei bine, dragi prieteni, a vpisicaenit vremea să recucerim ce este al nostru. Va fi un proces foarte lung și, cel mai probabil, vom pierde, dar fir-ar să fie, nu am de gând să stau cu mâinile încrucișate în timp ce pisica mea își bate joc de acest articolkjsdnfrhoi213jrn09fsndmkgn. 1-0, pisica!

Îmi vreau tastatura înapoi, câte-o tastă pe rând

Topicul de azi mi-a fost arătat de un prieten și este pe cât de hilar pe atât de adevărat. Soluțiile pe care le putem găsi pe baza acestui articol sunt interminabile.

Utilizatorul lothar a pornit următoarea discuție: Cum să îmi protejez tastatura de pisică?.

"Am o întrebare pentru toți programatorii care sunt și iubitori de pisici și lucrează de acasă. De nenumărate ori, tastatura mea a avut parte de o cucerire ostilă din partea celor 2 pisici pe care le am și care consideră că e cel mai bun loc de dormit - și aproape de fiecare dată când fac asta, eu sunt în faza de concentrare 100% și apoi sunt întrerupt.
Am încercat să pun o rolă anti-țânțari ce emană un miros neplăcut sub birou dar s-au obișnuit cu mirosul destul de repede.
EDITARE: Și nu, nu vreau să le tai accesul complet la camera mea."

Pentru cei care nu știu, eu având o grămadă de experiență în acest domeniu, pisicile sunt micii răsfățați ai Satanei. Bineînțeles că se adaptează imediat la modul tău de a le face să urască ceva. Și consecința? O să iubească acel lucru și mai tare și tu vei fi inamicul numero uno. Din punctul lor de vedere, nu există loc de mijloc și nici vreo altă victorie mai dulce.

Văi, ai ceva muncă de terminat? Stai să mă poziționez destul de tactic pe această suprafață clar inconfortabilă. O să îmi așez magnificul dos chiar aici mulțumesc foarte mult!

În fine, cum noi oamenii suntem rasa superioară, am inventat mii de moduri care să ne scoată din această belea. Pentru că nu poți să iei pisica pur și simplu și să o dai jos. Consecințele sunt inimaginabile. Pisicile au descoperit magnifica abilitatea de a te gherăi pe picioare până când îți capătă atenția cuvenită.

Hai să vedem câteva din soluțiile sugerate pe forum:

rick bradshaw a găsit următoarea idee genială: "Cred că ai nevoie de PawSense."

Hai să fim serioși, este absolut genial. Deci din ce am înțeles eu, acest software îți blochează impulsurile venite de la tastatură atunci când litere fără noimă sunt apasate. Până când dovedești că nu ești "Sătănel cel Mic" și tastezi €œ"human"(om) în căsuța de jos, nu poți face nimic. Destul de bun, Deși literele "h", "u", "m" si "n" sunt cam în aceeași zonă a tastaturii. Măcar "a"-ul este în partea cealaltă. Nu cred că e posibil să le pună din greșeală împreună, în ordinea corectă.

Hai să mai vedem o soluție oferită de keltari:

"Kitty Keyboard Cover, sau cum ne place să îi zicem, "Kitty Keyboard Kover" este o soluție simplă și elegantă la pisicile tale alergând pe tastatura calculatorului.
Este făcut dintr-un plexiglas destul de solid și poate suporta până la 7 kg (o pisică destul de mare).
De asemenea, într-o oarecare măsură, ajută și la păstrarea părului de pisică și prafului departe de tastatură. Este destul loc pentru o tastatură mai adâncă și chiar și cele cu touchpaduri încorporate și butoane media pot fi folosite."

Deci în principiu, poți să îl pui pe Garfield pe acest suport și el se simte ca și cum și-a îndeplinit datoria de a te chinui în timp ce tu muncești nestingherit la tastatură, sub el? Nu știu ce să zic... Pare prea simplu ca să funcționeze. Sunt pisicile așa de ușor de păcălit? De un plexiglas? Trebuie să testez această teorie.

harperking a sugerat următoarea soluție:

"Apa este cel mai bun mod de a ține pisica departe de orice. Le pulverizezi de câteva ori și apoi învață. Acum tot ce trebuie să fac este să țin pulverizatorul lângă locul sau obiectul unde nu au voie să se apropie și ele stau departe. Dacă vin pe tastatură cât timp lucrez, doar iau pulverizatorul în mână și instant s-au dat jos. Nu le doare în vreun fel și este și foarte ieftin! "

Această metodă este de fapt una din cele mai eficiente în lupta asupra supremației casei. Pisicile o urăsc cu toată ființa și nici nu se pot răzbuna pe sticla aia în vreun fel. Bine, teoretic pot, dar nu prea am auzit de vreo pisică să fi făcut asta.

Și dacă ai un laptop să nici nu te aud că te plângi. Trebuie doar să închizi clapeta. Este cel mai ușor.

Concluzie

Deci v-am prezentat 3 modalități de a rezolva această problemă: metoda software(PawSense), metoda hardware(KKK) și vechea metodă SuntInginerȘtiuCeFac(pulverizatorul). Eu personal aș prefera să folosesc metoda software dar mi-e mult mai la îndemână să folosesc metoda SuntInginerȘtiuCeFac. Unul din momentele mele preferate ale zilei este când am pulverizatorul în mână și mă alerg cu pisica prin casă. Puțin trist, dar adevărat după cum spun și cei de la Metallica -"Sad, but true".
Voi va regăsiți în situația asta? Și ce ați folosi pentru a stârpi dominația pisicilor în casa voastră? De abia aștept răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii de mai jos. Ne auzim din nou săptămâna viitoare!