Tech Lolz: Un sistem de operare care să le conducă pe toate - Windows 10

Știu că nu a trecut foarte mult de când am vorbit despre iminenta, inconfundabila, incredibila lansare oficială a Windows 10, dar sunt atât de mulți oameni care pun atât de multe întrebări despre asta încât nu ai cum să te concentrezi la altceva. Prin urmare, vom face cunoștință cu vreo doi noi pasionați de Windows 10 astăzi. Vă rog, țineți aproape pentru că la final primiți și un bonus. Promit că nu veți regreta.

Înapoi din viitor

Ehe, dragii moșului, noi tocmai ne-am întors din viitor și din nefericire trebuie să vă comunicăm faptul că nu scăpăm de proști nici atunci. Personal, cred că oamenii perfect sănătoși care au un IQ sub 100 ar trebui să primească prezervative gratis. Puteți să mă numiți foarte rea și lipsită de sentimente, da' serios acuma! Cum spune și Jim Jeffries, comediantul meu preferat: "Dacă ești prost și urât și ea e proastă și urâtă, ce te aștepți să fie moștenitorii tăi? La fel doar că la un nivel super concentrat!". Iată cine este câștigătorul acestei săptămâni:

Cum îmi pot dezinstala preview-ul ăsta nașpa de Windows 10? Este cea mai inutilă chestie pe care am descărcat-o vreodată de pe net

Presupun din spusele tale că probabil ți-ai făcut praf sistemul de operare instalând un preview (cuvântul preview nu îți spune nimic?). Să medităm puțin la asta: ai descărcat de pe net ceva ce se chema Windows 10 Technical Preview și l-ai instalat așa alandala, fără să îți imaginezi că un preview nu înlocuiește un sistem de operare și că, așa cum îi spune și numele, ar trebui să fii ceva mai tehnic pentru a umbla cu el.

Wow. Este ca și cum m-aș duce la spital și aș zice: hei, corpul meu e ok, sunt sănătos. Ia hai să îmi înlocuiesc picioarele cu o proteză experiementală.

Pur și simplu, unii oameni sunt mai speciali ca alții.

Dragă Jack Sparrow, pirații nu merită simpatie

Dragă Johnny Depp, ești singurul pirat care ar trebui să existe pe lume. Lumea ar fi un loc mult mai drăguț dacă oamenii ar începe să înțeleagă un lucru simplu precum faptul că este NORMAL să plătești pentru un produs sau un serviciu de care te folosești. Dar lumea nu e un loc drăguț și, pe lângă faptul că oamenii ciordesc cu sacul în mediul virtual, mai vor și bonusuri. Cum este acest tip care vrea să știe când copiile piratate de Windows vor primi și ele Windows 10 moca.

Este ca și cum i-ai fura mașina tatălui meu și apoi te-ai duce să îi ceri și roata de rezervă. Reveniți-vă oameni buni!

Bonus

A sosit momentul pentru bonus. Trecând prin zeci și zeci de întrebări și răspunsuri l-am găsit și pe băietul ăsta (deși nu am verificat dacă nu e fată). Ne vom referi la el ca fiind Acela Care Scrie Scrisori. Încă:

Cum pot să fac un ecran gol ca să scriu o scrisoare dacă nu am office?

Update: trebuia să spun o foaie goală

Ce bine că a postat un update. În primă fază am crezut că vrea să deschidă un Notepad, să scrie o scrisoare și apoi să își trimită ecranul prin poștă. Pe de altă parte, dacă vrea să știe cum să facă rost de o foaie albă de hârtie, de ce mai are nevoie de Office sau de un calculator? Și de ce pune întrebări pe secțiunea Tech din Yahoo! Answers? De ce are voie pe net? Cineva să îi dea un cuțit, o pană de gâscă și niște venin de șarpe! Omul ăsta are nevoie să scrie o scrisoare! Acum!

Concluzie

Ok. Destul pentru azi. Concluzia ar fi că toată lumea, în frunte cu mine, trebuie să se calmeze puțin. Windows 10 va veni în casele oamenilor pe 29 iulie. Nu mai instalați lucruri pe care nu le înțelegeți și nu mai furați. Nu mai fiți zgârciți.