Tech Lolz: Top 4 cele mai inutile dispozitive purtabile

Heeeei, ca să vezi, este vineri din nou. De fiecare dată când vă scriu pe blog am senzația că este ajunul Crăciunului pentru că imediat după ce se publica articolul mă duc la băut. Între timp, am realizat ca ADHD-ul este la antrenamente pentru maraton zilele astea. Am vrut inițial să vă scriu despre dispozitive vintage și, când am început să mă documentez pe tema asta, am dat peste lucruri atât de străvechi încât cred că le-au lansat înainte să iasă bunicul cu cerșaful pătat în noaptea nunții la geam, iar apoi, după vreo șase ore de stat pe net aiurea, am ajuns pe Amazon să îmi cumpăr o brățară din aia cu creier propriu. Nu mă întrebați cum. Iar apoi, că doar nu era să mă opresc aici….

Dispozitive (prea) purtabile

În timp ce eram pe Amazon, am fost tentată să îmi cumpăr Fitbit Charge HR (sau cum îi spun eu Fitbit Resurse Umane) după ce Ciprian a scris despre acestă brățară inteligentă, dar pentru că sunt fată și îmi plac lucrurile care strălucesc, am zis să arunc o privire la Jawbone UP3 pentru simplul motiv că arată mai bine. Evident că nu pot să vă explic eu care dintre ele este mai bună, dar eu vă scriu acum pentru că am găsit altceva mega amuzant căutând poze cu brățările inteligente de mai sus.

Șefu, cumperi nește șosete cu fibră?

Sensoria Smart Socks sunt ca niște stalkeri din bumbac. În mod evident că sunt făcute pentru utilizatorii de iPhone, pentru că cine altcineva ar călca în picioare, la propriu, atâția bani, și sunt realizate din ”material care favorizează înalta tehnologie”. Ce polonicul meu înseamnă asta? Că mă curentează mai ușor? Mai mult, mai zice în descriere că ”monitorizează tehnica de aterizare a piciorului”. Da’, ce-s eu, planor? Pune și leduri pe podea ca să aterizez frumos și îmi suflă în cască de parcă degetul mic este turnul de control? Voi vă dați seama cum s-ar vinde de acum șosetele la tarabă dacă le zic de ștrampi cu leduri? “ Ia, băiatu, trei la 50 de lei. Ia șoșeta dășteaptă! Are bumbac, are corent, are cablu dă încărcat. Dacă iei cinci îți dau și aifonu asta. E dân Germania, aproape nou că abia îl luase dân magazin, când l-a pierdut proprietarul. Ia șoseta! Șosete avem!”

Sursa imagine: SensoriaFitness.com

Te-ai bronzat cu urme de prost?

După ce mi-am dat seama că nu am nevoie de o pereche de șosete, căci nu mai am unde să le bag și pe alea în priză, am găsit încă un dispozitiv purtabil la fel de util ca oamenii ăia care postează pe Facebook că plouă afară de parcă nu aș avea geam: June Bracelet.

Poți să o folosești în special vara în concediu când brățara îndeplinește un rol foarte important și anume, îți spune când să te duci la umbră că ai făcut insolație. De parcă starea de vomă, arsurile și buzele crăpate sau colegul care aruncă o găleată de smântână pe tine nu ar fi destule indicii. Da, e doar pentru iPhone. Evident .

Sursa imagine: Amazon

Ce-ar fi dacă și în somn ai fi treaz?

Oh! Dar ce avem noi aici? Încă un dispozitiv pe care să dau bani și să îl folosesc la fel de des precum folosesc treningul și adidașii. Adică niciodată. Banderola care induce vise - Aurora. Da, ați citit bine, nu este titlul unei cărți scrise de Smiley, deși ar putea, este o bucată de pânză care te face să te urăști în somn. De parcă șosetele alea nu erau destul. Practic, zice că dacă dormi cu panoul de siguranță pe ochi, ăla detectează când visezi și își dă ghionturi și vorbește cu tine ca să te facă să fii conștient și să poți să îți controlezi visele. Alo! De aia mă culc. Să nu mai fiu conștientă. Este destul că iau decizii proaste trează, nu tre să le iau și în somn.

Sursa imagine: Toolsmust

Dubioșenie b onus

Am găsit ceva ce aș cumpăra doar ca să pot să fac o cantitate impresionantă de glume proaste pornind de la ele. Inele Nimble , pe care le pui pe degete și cu ajutorul lor, prin gesturi, controlezi dispozitivele de prin casă. Imaginați-vă atât: că uitați inelele pe mână, active, cât petreceți niște timp cu voi înșivă și cu o fereastră incognito. Atât. Gândiți-vă ce ar spune blenderul vostru conectat la inele. Că ar porni și s-ar opri mai ceva ca instalația de pom pe 24 Decembrie. Iar aspiratorul ală de se plimbă singur prin casă ar dansa cha-cha de-a dreptul.

Sursa imagine : Intugine

Concluzie

Dispozitivele purtabile sunt foarte cool. Dar doar ceasurile și brățările. Hai să lăsăm șosetele doar să miroasă nașpa, cârpele de ochi doar să facă întuneric și inele doar să simbolizeze idei proaste pe care le au cuplurile cel puțin o dată în viață. Dar asta nu înseamnă că nu avem voie să râdem. Dacă ați mai găsit dispozitive purtabile penibile (nu fetelor, alea din sertar nu se pun) nu le țineți doar pentru voi, dați cu share în comentarii.