Tech Lolz: Top cinci cele mai urâte laptopuri din istorie

Vai, ce bine că e vineri! Este acea zi a săptămânii în care oamenii termină săptămâna de lucru și se duc să se distreze, iar eu mereu ajung acasă încercând să termin ce am de lucru. Pentru cei carora li se pare că lunea este cea mai nasoală zi din săptămână, încercați să vorbiți cu un leneș de cursă lungă. Vinerile sunt oribile pentru noi. Această vineri cu precădere. Stiu că am spus că de data asta nu cumpăr nimic de Black Friday, dar iată-mă prin magazinele online căutând un laptop nou. Bineînțeles că înainte de asta m-am apucat de cecrcetare și am dat peste niște lucruri faine și peste unele… dubioase e puțin spus.

Ăsta e un laptop? Pe bune?

ADHD-ul meu a contribuit considerabil la articolul ăsta pentru că, sărind din postare în postare, review în review, din poză în poză am găsit niște laptopuri urâte cu crengi. Acum vreo două luni vă arătasem cele mai urâte smartphone-uri, acum e momentul laptopurilor. Probabil veți spune: e un laptop, cum poți să o dai în bar[ cu designul pentru o cutie? Eh, iată că poți. Am făcut chiar și un top, pentru că asta faci când ai foarte mult de lucru și niciun chef .

No 5: Ego pentru Bentley

În caz că vi se pare că imaginea de mai jos reprezintă o idee minunată de poșetă pentru mama pe care să o cumpărați de 8 martie… nu. Nu este. În primul rând pentru că nu este o poșetă, este un laptop. În al doilea rând pentru că nu este OK să cumpărați mamelor voastre ceva cu animal print. Nu există nimic pe lumea asta mai ușuratic decât animal print-ul. E ca și cum ai da un castravete unui pui de pisică. Niciodată! În plus, oribilitatea asta de chestie costă aproape 20.000 de dolari pentru că e făcută din piele Bentley. Câh.

No 4: Qosmio X305-Q706 de la Toshiba

Oh, dar ce avem noi aici. Este fuchsia pe LSD. Cine o fi venit cu ideea designului pentru laptopul ăsta are niște probleme cu abuzul de substanțe, cu siguranță. E ca și cum Paris Hilton își făcea unghiile cu un trafalet și l-a scăpat pe laptop. Toshiba, ce e cu tine?

No 3: Lenovo ThinkPad W700ds

Laptopul ăsta nu vă aduce aminte de filmul Alien? Arată precum ceva ce ar fi ieșit din Sigourney Weaver. Sau poate e rechinul-ciocan care a ratat drumul spre castingul pentru Sharknado. Este sinistru. Mai bine cumpăr poșeta de mai sus.

No 2: Hello Kitty

Dacă dați peste ceva negru, roz cu cristale sau cu chestii strălucitoare false probabil e din Japonia. Cred că oamenii din Japonia sunt peste măsură de plictisiți de orice, altfel nu imi explic cum ar putea să scoată asemenea chestii ciudate pe piață. Voi ați văzut emisiunile lor TV?

No 1: Osborne 1

Acest vechi exemplu de imaginație proastă este Osborne One. Cred că l-au numit așa în memoria liliacului decapitat de Ozzy Osbourne într-un concert de-al lui. Altfel, nici un fel de lipsă a progresului tehnologic nu poate justifica asemenea design.

Laptop Bonus

Știu că am zis că sunt doar cinci, dar nu m-am putut abține. Xbox 360 Elite. Ce e nenorocirea asta verde? Excită pe cineva cubul ăsta verde? Dacă ați cumpărat unul vreodată, vă rog eu donați-l către un ONG cu artiști handmade să îl transforme într-o măsuță de cafea sau ceva.

Concluzie

Acestea fiind spuse revin la dat cu refresh-ul pe saiturile de Black Friday, poate cumpăr un nou Vicențiu. (da, dispozitivele mele au nume, deal with it). Dar mă întorc cu mult mai mult respect față de oamenii de marketing și managerii de produs care își iau roșii stricate în cap de la producție când ei decid că produsele nu arată suficient de bine. U da real MVP.