4 Comentarii to Test Internet Explorer 11 – Ce performanțe oferă vs competiția sa?

 1. happyday spune:

  Asa cum reiese din testele prezentate aici, mai au de lucrat cei de la Microsoft. Anii in care s-au culcat pe-o ureche crezand cu tarie in suprematia eterna a IE ii costa destul de mult acum.

  In alta ordine de idei, nu e prima oara cand am impresia ca titlul articolului nu sintetizeaza suficient de bine continutul. In cazul de fata, citind titlul ma asteptam sa fie vorba despre ceea ce aduce in plus IE 11 fata de versiunile anterioare, nicidecum despre un test comparativ al celor mai populare browsere care e un subiect mai incitant decat cel pe care crezusem initial ca-l voi parcurge.
  Un alt exemplu, la articolul despre Microsoft Surface Analyzer titlul „Cat afecteaza securitatea sistemului aplicatiile &driverele instalate” induce in eroare, nefiind vorba de o cuantificare a impactului aplicatiilor asupra securitatii sistemului ci de prezentarea unui program care releva eventualele brese de securitate.

  Sper sa nu va fie cu suparare comentariul asta, e plin de bune intentii, chiar daca se observa mai greu. 🙂

  1. Ciprian Adrian Rusen spune:

   Ce zici de noul titlu?

 2. happyday spune:

  Daca era si „fata de competitorii sai” chiar ziceam ca e super. Dar deja asteaa-s mofturi 🙂
  In fine, in comentariul de mai sus va sugeram sa incercati sintetizarea cat mai buna, in titlu, a ideilor din continut fiindca acesta din urma e de calitate insa cititorii s-ar putea sa nu fie tentati acceseze informatia deoarece titlul ii induce in eroare.
  Citind titlul articolului de fata, primul meu impuls a fost sa ma intreb „ce le-a venit baietilor de la 7tutoriale sa faca o comparatie intre versiunile de IE ? pe cine ajuta asta?”. Parcurgand continutul insa, m-am linistit. 🙂

  1. Ciprian Adrian Rusen spune:

   Titlurile trebuie sa le limitam la 70 de caractere, maxim 72-73, atfel nu arata bine in rezultatele cautarilor pe Google/Bing. De aceea am folosit o formulare mai scurta decat cea sugerata de tine.

Lasă un comentariu

Loading...