Sponsorizat de

Tombolă: Ai câștigat o licență de ESET Smart Security 9?

Pentru că se apropie Crăciunul și pentru că ne place să ne răsfățăm cititorii, am organizat o tombolă cu premii, împreună cu ESET România. Astăzi a sosit vremea să extragem câștigătorii. Citește acest articol pentru a afla dacă ești unul dintre ei:

Premiul: ESET Smart Security 9

Oferim 3 licențe de ESET Smart Security 9, valabile pentru un calculator, timp de un an de zile de la data activării. În recenzia noastră pentru acest produs, am concluzionat următoarele:

“Este un produs robust și puternic, care poate să facă față cu succes la cele mai periculoase amenințări cibernetice, mulțumită motorului antivirus puternic și modului firewall... ESET Smart Security 9 merită să aibe un loc între primele voastre opțiuni atunci când vă decideți să cumpărați o suită de securitate. Recomandăm ESET Smart Security 9 tuturor cititorilor noștri.”

Puteți citi recenzia completă aici , unde am scris în detaliu despre aspectele pozitive și mai puțin pozitive ale acestui produs de securitate.

Cei trei câștigători

Pentru a putea câștiga, trebuia să respectați condițiile expuse în acest articol. La această tombolă s-au înscris 21 de persoane. Noi am folosit serviciul random.org pentru a extrage cei trei câștigători. În imaginea de mai jos puteți vedea numerele celor trei câștigători:

În tabelul de mai jos puteti vedea numele lor precum și o porțiune din adresa lor de e-mail. Îi vom contacta chiar astăzi, pentru a intra în posesia premiilor.

Felicitări câștigătorilor și vă mulțumim că ne citiți!