Sponsorizat de

Tombolă: Câștigă un mouse de gaming și un mousepad marca HyperX!

În ultimele luni am avut ocazia să testăm pe îndelete accesoriile de gaming marca HyperX, printre care se numără și mouse-ul de gaming HyperX Pulsefire FPS și mousepad-ul de gaming HyperX Fury S Pro XL. Sunt două accesorii excelente pentru orice gamer care se respectă, la un preț accesibil. Ne-au plăcut atât de mult încât am discutat cu Kingston (compania din spatele brandului HyperX) și am organizat împreună o tombolă pentru cititorii Digital Citizen România. Citește acest articol pentru a afla ce ai de făcut pentru o șansă la premiul oferit:

Premiul oferit: un set compus din HyperX Pulsefire FPS și HyperX Fury S Pro XL

Premiul dat de Kingston împreună cu echipa noastră este un set compus din mouse-ul de gaming HyperX Pulsefire FPS și un mousepad uriaș HyperX Fury S Pro XL. Puteți citi recenzia noastră, care acoperă ambele produse, aici: Review HyperX Pulsefire FPS: Lunetist sau nu, în final câștigi oricum. Acestea valorează împreună, aproximativ 400 de lei. Vom da norocosului câștigător setul din poza de mai jos. Ambele accesorii sunt noi și sigilate.

Iată cum arată mouse-ul HyperX Pulsefire FPS despachetat:

Și uite și o poză cu mousepad-ul HyperX Fury S Pro XL și cât de generos este. În poză poți observa și alte accesorii HyperX: tastatura mecanică de gaming HyperX Alloy FPS și căștile HyperX Cloud Stinger.

Accesoriile de gaming HyperX sunt un "Best Buy" al momentului

Așa cum am spus într-un articol recent accesoriile de gaming HyperX sunt un "Best Buy" al momentului, din următoarele motive:

  • Oferă peformanțe bune și foarte bune, în funcție de fiecare accesoriu în parte și cum este folosit
  • Prețul lor este accesibil pentru nivelul de calitate pe care-l oferă
  • Materialele folosite în construcția lor sunt de foarte bună calitate
  • Design-ul accesoriilor de gaming HyperX tinde să fie simplu și ergonomic

Ce ai de făcut pentru a câștiga? Data limită: 24 Iulie, 2017

Pentru a câștiga premiul oferit, trebuie să faci următoarele:

  • Să te înscrii la newsletter-ul nostru zilnic sau la cel săptămânal. Dacă ești deja abonat, nu trebuie să faci nimic la acest pas deoarece noi dorim să ne răsplătim cititorii fideli. Dacă nu ești abonat, nu este nevoie să te înscrii la ambele newsletter-e ci doar la cel care-ți convine mai mult.
  • Să lași un comentariu la finalul acestui articol în care să ne spui ce jocuri vrei să joci folosind mouse-ul de gaming HyperX Pulsefire FPS și mousepad-ul HyperX Fury S Pro XL. Când lași comentariul, folosește adresa de e-mail cu care te-ai înscris la newsletter, să putem valida că ești abonatul nostru.

Cititorii care urmează ambii pași, folosind aceeași adresă de e-mail, vor fi incluși în tragerea la sorți. Data limită este Luni, 24 Iulie 2017. Câștigătorul va fi anunțat pe 25 Iulie 2017.

Ce mai aștepți? Înscrie-te la concurs!