Sponsorizat de

Tombolă de Crăciun: Câștigă un sistem TP-Link Deco M4

Împreună cu TP-Link România, am decis să ne răsplătim cititorii și să-i răsfățăm de sărbători. Avem pentru voi un cadou deosebit: un sistem mesh Wi-Fi TP-Link Deco M4, ideal pentru apartamentele mari sau pentru case. Dacă te interesează să câștigi un sistem mesh care-ți oferă acoperire Wi-Fi pe o zonă mai mare decât un router wireless, participă la această tombolă:

Premiul pe care îl poți câștiga: TP-Link Deco M4

TP-Link România ne răsplătește cititorii oferind un kit TP-Link Deco M4 cu două noduri. Îl puteți vedea în toată splendoarea, în poza de mai jos:

TP-Link Deco M4 - sistem cu două noduri

TP-Link Deco M4 este un sistem mesh WiFi ideal pentru apartamentele cu o suprafață mai mare și pentru utilizatorii care vor o soluție simplă, ușor de instalat și de configurat de pe telefonul mobil. Viteza oferită este una foarte bună, iar designul plăcut și elegant. Cei care doresc să afle mai multe detalii despre premiul oferit, pot citi recenzia noastră: Recenzie TP-Link Deco M4: Accesibil și cu un potențial excelent!

Cum te înscrii în tombolă?

Mai întâi urmărește clipul realizat la TP-Link Academy, în care discutăm despre rețelele mesh WiFi și despre ce este diferit la acestea în comparație cu rețelele wireless tradiționale, care presupun utilizarea unui router și a unui range extender ori a unor echipamente similare.

Tehnologia Mesh - Episodul 6: Rețea Mesh vs. Rețea Tradițională cu Digital Citizen

Dacă nu ai timp suficient să urmărești întreaga discuție, poți citi rezumatul realizat de noi, aici: Rețele mesh WiFi vs. Rețele WiFi tradiționale - O discuție TP-Link Academy

După ce te-ai informat despre rețelele mesh Wi-Fi, completează formularul de mai jos, în care răspunzi la întrebările noastre:

Completează formularul pentru a te înscrie

Data limită până la care te poți înscrie este marți 17 Decembrie, 2019. Te rugăm să folosești numele tău real și o adresă de e-mail validă, ca să te putem contacta dacă ești unul dintre câștigători. Vor fi luate în considerare doar persoanele care oferă răspunsuri corecte la întrebările noastre.

Vom extrage și anunța fericitul câștigător sau fericita câștigătoare miercuri, 18 decembrie 2019, folosind serviciul random.org. De asemenea, datele colectate vor fi folosite exclusiv pentru tragerea la sorți și contactarea ulterioară a câștigătorului, urmând ca acestea să fie șterse după ce avem confirmarea primirii premiului.

Le-ai spus prietenilor tăi de această tombolă?

Suntem convinși că-ți place premiul nostru de Crăciun, oferit prin amabilitatea TP-Link România. Dacă vrei să participi la această tombolă, nu ezita să urmezi pașii de mai sus și să ne urmărești cu atenție. Tu ai dat mai departe această tombolă sau preferi să ții informația doar pentru tine în speranța că vei câștiga? Hai, nu fi Grinch! :)