Sponsorizat de

Tombolă: Câștigă unul dintre cele mai bune routere AC1200 ale momentului

Vacanța de vară bate la ușă. Pentru a sărbători evenimentul și a ne răsplăti cititorii, colaborăm cu TP-Link România pentru a oferi un premiu special: cea mai nouă actualizare a unui router AC1200 foarte popular - TP-Link Archer C5 v4. Citește acest articol pentru a afla cum poți să ai șansa de a-l câștiga:

Premiul: TP-Link Archer C5 v4 C1200

TP-Link Archer C5 v4 C1200 iese în evidență prin următoarele caracteristici:

  • Prețul foarte accesibil
  • Hardware-ul adus la zi, cu suport pentru standardul 802.11ac Wave 2
  • Viteza foarte bună pe rețeaua wireless la frecvența de 5 GHz
  • Acoperă majoritatea nevoilor de bază ale unui utilizator casnic

Află mai multe în recenzia noastră: Review TP-Link Archer C5 v4: Un router wireless popular, adus la zi!

Vezi premiul în poza de mai jos. Routerul este nou, cutia este sigilată și așa va fi trimisă fericitului câștigător, prin curier. Singura condiție este ca adresa sa, să fie în România. Nu putem trimite premiul persoanelor care nu au domiciliul în țară.

Ce ai de făcut pentru a putea câștiga? Termen limită 20 Iunie 2018

Dacă vrei să participi la tombolă, trebuie să faci următoarele:

  • Înscrie-te la newsletter-ul nostru zilnic ori la cel săptămânal. Nu este nevoie să te înscrii la amândouă. Alege-l pe cel pe care îl preferi. Primul trimite mesaje în fiecare zi în care avem articole noi, iar celălalt, un singur mesaj pe săptămână, duminica. Dacă ești deja abonat la newsletter, nu trebuie să mai faci acest pas. Treci la următorul.
  • Lasă un comentariu la finalul acestui articol, în care să oferi 3 avantaje ale routerului TP-Link Archer C5 v4. Este foarte important să folosești același nume pe care l-ai folosit pentru newsletter-ul nostru, atunci când lași comentariul. Această cerință este importantă pentru a putea identifica abonații care s-au înscris la tombolă și au comentat.

Termenul limită este miercuri, 20 Iunie 2018. Câștigătorul va fi extras și anunțat pe 21 iunie, din lista cu toți abonații Digital Citizen care au lăsat comentariul cerut. Persoanele care nu fac ambii pași nu vor fi luate în considerare atunci când extragem câștigătorul.

Persoana care va câștiga premiul, va fi extrasă folosind serviciul Random.org, iar extragerea va fi înregistrată și publicată pe YouTube.

Tu ai dat mai departe această tombolă?

Suntem convinși că-ți place premiul nostru de vacanță, oferit prin amabilitatea TP-Link România. Dacă vrei să participi la această tombolă, nu ezita să urmezi cei doi pași și să ne urmărești cu atenție. Ai dat mai departe această tombolă și prietenilor tăi?