Sponsorizat de

Tombolă: Câștigătorul unui mouse de gaming și al unui mousepad marca HyperX!

Pe 13 iulie am pornit un concurs cu premii, sponsorizat de HyperX. Astăzi este momentul să aflăm cine a câștigat mouse-ul de gaming HyperX Pulsefire FPS și mousepad-ul de gaming HyperX Fury S Pro XL. Sunt două accesorii excelente pentru orice gamer, la un preț accesibil. Dacă te-ai înscris la concurs, citește acest articol pentru a afla dacă tu ești norocosul câștigător:

Câștigătorul este Costea George Ionuț

Am luat toate persoanele care s-au înscris și am verificat cine a urmat ambii pași ceruți în termenii și condițiile tombolei. La final am rămas cu 81 de persoane înscrise. După aceea, am folosind Random.org pentru a extrage numărul câștigătorului. Persoana care a câștigat premiul nostru este Costea George Ionuț.

Am extras și un câștigător de rezervă pentru cazul în care persoana extrasă inițial nu răspunde mesajelor noastre, pentru a își primi premiul. Câștigătorul de rezervă va primi premiul doar dacă câștigătorul inițial nu ne răspunde în curs de o săptămână de la publicarea acestui articol.

Premiul oferit: un set compus din HyperX Pulsefire FPS și HyperX Fury S Pro XL

Premiul dat de Kingston împreună cu echipa noastră este un set compus din mouse-ul de gaming HyperX Pulsefire FPS și un mousepad uriaș HyperX Fury S Pro XL. Puteți citi recenzia noastră, care acoperă ambele produse, aici: Review HyperX Pulsefire FPS: Lunetist sau nu, în final câștigi oricum. Acestea valorează împreună, aproximativ 400 de lei. Vom da norocosului câștigător setul din poza de mai jos. Ambele accesorii sunt noi și sigilate.

Vouă vă plac accesoriile de gaming HyperX?

Așa cum am spus într-un articol recent accesoriile de gaming HyperX sunt un "Best Buy" al momentului, din următoarele motive:

  • Oferă performanțe bune și foarte bune, în funcție de fiecare accesoriu în parte și cum este folosit
  • Prețul lor este accesibil pentru nivelul de calitate pe care-l oferă
  • Materialele folosite în construcția lor sunt de foarte bună calitate
  • Design-ul accesoriilor de gaming HyperX tinde să fie simplu și ergonomic

Voi ce părere aveți despre accesoriile de gaming HyperX? Nu ezitați să comentați folosind formularul accesibil mai jos.