Sponsorizat de

Tombolă: Cine a câștigat un router TP-Link Archer C5 v4?

Pe 13 Iunie am lansat o tombolă pentru toți cititorii Digital Citizen, cu ajutorul TP-Link România. Avem un router TP-Link Archer C5 v4 AC1200, pe care-l dăm unui fericit câștigător. Dacă ești abonat Digital Citizen și te-ai înscris la tombolă, citește acest articol și află dacă ai câștigat acest router wireless:

Cum am extras câștigătorul

Am luat toate persoanele care au comentat la tombola noastră. Am verificat ce persoane s-au înscris și la newsletter-ul nostru și le-am păstrat doar pe acelea care au realizat ambii pași ceruți. Foarte puține persoane s-au înscris de două ori. Am eliminat una din înscrieri, astfel încât toți cei înscriși să aibă aceeași șansă la premiu.

După aceea, am deschis un browser web, ne-am dus la saitul random.org și am copiat lista cu numele tuturor celor înscriși. Am folosit saitul random.org să extragem câștigătorul.

Câștigătorul este:

Numele câștigătorului este Dragomir Mihai. Vezi clipul de mai jos:

Îl vom contacta pe adresa de e-mail pe care a folosit-o pentru a se abona la newsletter-ul Digital Citizen și îi vom cere detaliile necesare pentru transportul premiului. Felicitări!

Premiul pe care-l va primi este cel din poza de mai jos: un router TP-Link Archer C5 v4.

Poți afla mai multe despre acest model în recenzia noastră: Review TP-Link Archer C5 v4: Un router wireless popular, adus la zi!. Cutia este sigilată și așa va fi trimisă, prin curier.

Mulțumim TP-Link România

Dorim să mulțumim companiei TP-Link România pentru generozitate și pentru faptul că ne-a ajutat să ne răsplătim cititorii. La finalul acestui articol recomandăm câteva dintre cele mai tari gadget-uri marca TP-Link, pe care le-am testat în ultimul an. Aruncă o privire peste articolele recomandate mai jos și vezi ce a mai lansat TP-Link.