Sponsorizat de

Tombolă de Crăciun: Câștigă un router TP-Link Archer C1200

Vin sărbătorile și noi dorim să ne răsplătim cei mai fideli cititori. Drept urmare, cu ajutorul TP-Link România, avem pentru voi un premiu deosebit: un router nou nouț, TP-Link Archer C1200. În testele noastre acest model s-a afirmat ca fiind unul dintre cele mai bune routere AC1200 de pe piață. Iată ce ai de făcut pentru a participa la această tombolă:

Premiul: TP-Link Archer C1200 - cel mai bun router de buget al anului

TP-Link Archer C1200 iese în evidență prin următoarele caracteristici:

  • Prețul său foarte bun
  • Hardware-ul modern, cu suport pentru standardul 802.11ac Wave 2
  • Viteza foarte bună pe rețeaua wireless la frecvența de 5 GHz
  • Acoperă toate nevoile de bază ale unui utilizator casnic

Poți afla mai multe despre acest model în recenzia noastră: Review TP-Link Archer C1200: Noul rege al routerelor accesibile. Îl vezi în poza de mai jos. Cutia este sigilată și așa va fi trimisă fericitului câștigător, prin curier.

Ce ai de făcut pentru a putea câștiga? Termen limită 19 Decembrie 2017

Dacă vrei să participi la tombolă, trebuie să faci următoarele:

  • Dă un share la această tombolă pe orice cont de social media dorești: Facebook. Twitter, Google Plus, etc.
  • Înscrie-te la newsletter-ul nostru zilnic ori la cel săptămânal. Nu este nevoie să te înscrii la amândouă. Alege-l pe cel pe care-l preferi. Primul trimite mesaje în fiecare zi în care avem articole noi, iar celălalt, un singur mesaj pe săptămână, duminica.

Dacă ești deja abonat la newsletter, nu trebuie să te mai înscrii la newsletter, ci doar să dai un share pe social media, la tombolă. Termenul limită este marți, 19 decembrie 2017.

Câștigătorul va fi extras și anunțat pe 20 decembrie, din lista cu toți abonații Digital Citizen România, la ambele newsletter-e.

Tu ai dat mai departe această tombolă?

Suntem convinși că-ți place premiul nostru de Crăciun, oferit prin amabilitatea TP-Link România. Dacă vrei să participi la această tombolă, nu ezita să urmezi cei doi pași și să ne urmărești cu atenție. Tu ai dat mai departe această tombolă?