Sponsorizat de

Tombolă de Crăciun: Câștigă un router TP-Link Archer C6

Vin sărbătorile și dorim să ne răsplătim cititorii. Drept urmare, cu ajutorul TP-Link România, avem pentru voi un premiu deosebit: un router nou nouț, TP-Link Archer C6. În testele noastre acest model s-a afirmat ca fiind unul dintre cele mai bune routere AC1200 lansate anul acesta. Iată ce ai de făcut pentru a participa la această tombolă și a avea șansa de a câștiga acest router wireless:

Premiul: TP-Link Archer C6 v2

TP-Link Archer C6 iese în evidență prin următoarele caracteristici:

  • Prețul său foarte accesibil
  • Hardware-ul modern, cu suport pentru standardul 802.11ac Wave 2
  • Poate fi administrat de pe smartphone
  • Poate fi montat pe pereți
  • Satisface o bună parte din nevoile de bază ale utilizatorilor

Poți afla mai multe despre acest model în review-ul nostru: Recenzie TP-Link Archer C6 v2: Un router wireless AC1200 de calitate. Îl vezi în poza de mai jos. Cutia este sigilată și așa va fi trimisă fericitului câștigător, prin curier.

TP-Link Archer C6 v2

Ce ai de făcut pentru a putea câștiga? Termen limită 20 Decembrie 2018, ora 12 PM

Dacă vrei să participi la tombolă, trebuie să faci următoarele:

  • Să dai like pe Facebook, paginii TP-Link România.
  • Să răspunzi într-un comentariu, la întrebarea: Ce lățime de bandă are routerul Archer C6? Răspunsul poate fi găsit cu ușurință în recenzia noastră.
  • completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact. Acestea sunt păstrate doar pentru a putea extrage câștigătorul și a intra în contact cu el, ca să-și primească premiul. Datele celor înscriși la tombolă nu vor fi vândute ori partajate cu altcineva și, după ce avem confirmarea că premiul a fost primit de câștigător, le vom șterge.
Completează formularul pentru a te înscrie la tombolă

Termenul limită este miercuri, 20 decembrie 2018, ora 12 PM (prânz). Câștigătorul va fi extras și anunțat pe 20 decembrie în a doua parte a zilei. Extragerea va fi făcută folosind serviciul random.org și lista persoanelor care au completat formularul nostru.

Înscrierile s-au închis. Vom extra fericitul câștigător pe parcursul zilei de astăzi și-l vom anunța într-un articol separat. Mulțumim tuturor celor care s-au înscris.

Tu ai dat mai departe această tombolă?

Suntem convinși că-ți place premiul nostru de Crăciun, oferit prin amabilitatea TP-Link România. Dacă vrei să participi la această tombolă, nu ezita să urmezi pașii de mai sus și să ne urmărești cu atenție. Tu ai dat mai departe această tombolă?