Sponsorizat de

Reluare tombolă de Crăciun: Cine a câștigat un router TP-Link Archer C1200?

Pe 15 Decembrie am lansat o tombolă de Crăciun pentru toți cititorii Digital Citizen, cu ajutorul TP-Link România. Compania ne-a oferit un router TP-Link Archer C1200, pe care-l dăm unui fericit câștigător. Inițial, am extras o câștigătoare care nu ne-a răspuns la mesaje. Din această cauză a trebuit să refacem extragerea. Dacă ești abonat Digital Citizen, citește acest articol și află cine este câștigătorul acestui router:

Cum am extras câștigătorul

Am luat ambele newsletter-e și am exportat listele de abonați. Le-am pus pe amândouă într-un fișier Excel. Apoi, am deschis un browser web, ne-am dus la saitul random.org și am copiat lista cu numele tuturor abonaților. După aceea, am folosit saitul random.org să extragem câștigătorul. Persoana extrasă inițial se numește Alina Bassi. Din păcate, ea nu ne-a răspuns la mesajele trimise pe e-mail. De asemenea, am făcut și o postare publică pe Facebook, în speranța că ne urmărește și vede acolo faptul că vrem să îi trimitem premiul. Pentru că nu ne-a răspuns nici după aceea, am decis să extragem un alt câștigător. Vedeți clipul de mai jos cu noua extragere:

Câștigătorul este:

Numele câștigătorului este Dumitru Cristian. Îl vom contacta pe adresa de e-mail pe care a folosit-o pentru a se abona la newsletter-ul Digital Citizen și îi vom cere detaliile necesare pentru transportul premiului. Felicitări noului câștigătorul!

Premiul pe care-l va primi este cel din poza de mai jos: un router TP-Link Archer C1200.

Poți afla mai multe despre acest model în recenzia noastră: Review TP-Link Archer C1200: Noul rege al routerelor accesibile. Cutia este sigilată și așa va fi trimisă câștigătoarei, prin curier.

Mulțumim TP-Link România

Dorim să mulțumim companiei TP-Link România pentru generozitate și pentru faptul că ne-a ajutat să ne răsplătim cititorii. La finalul acestui articol vă recomandăm câteva dintre cele mai tari gadget-uri marca TP-Link, pe care le-am testat în ultimul an. Aruncă o privire peste articolele recomandate mai jos și vezi ce a mai lansat TP-Link.