Sponsorizat de

Tombolă de Crăciun: Cine a câștigat un router TP-Link Archer C6?

Săptămâna aceasta am lansat o tombolă de Crăciun pentru toți cititorii Digital Citizen, cu ajutorul TP-Link România. Compania ne-a oferit un router TP-Link Archer C6, pe care-l dăm unui fericit câștigător, chiar înaintea sărbătorilor. Dacă te-ai înscris la tombolă, citește acest articol și află cine este câștigătorul acestui router:

Câștigătorul este Chisavu Valentin

Am luat lista cu toate persoanele care s-au înscris la tombolă folosind formularul din postarea noastră. Am fost mulțumiți să vedem că s-au înscris peste 200 de persoane. Apoi, am deschis un browser web, ne-am dus la saitul random.org și am copiat lista cu numele tuturor persoanelor înscrise. După aceea, am folosit saitul random.org să extragem norocosul câștigător. Persoana extrasă se numește Chisavu Valentin. Vezi clipul de mai jos cu extragerea realizată:

Câștigătorul unui TP-Link Archer C6

Pentru că uneori se mai întâmplă ca un câștigător să nu ne răspundă la mesaje și să nu-i putem acorda premiul, am decis să extragem și un "câștigător de backup", tot prin random.org. Acesta este doamna Rus Camelia. Dânsa va fi contactată doar dacă Chisavu Valentin nu ne răspunde la mesaje în termen de o săptamână și nu îi putem trimite premiul.

Premiul - TP-Link Archer C6

Premiul pe care-l va primi norocosul câștigător este cel din poza de mai jos: un router wireless TP-Link Archer C6 AC1200.

TP-Link Archer C6 v2

Poți afla mai multe despre acest router wireless în recenzia noastră: Recenzie TP-Link Archer C6 v2: Un router wireless AC1200 de calitate. Cutia este sigilată și așa va fi trimisă prin curier.

Mulțumim TP-Link România

Dorim să mulțumim TP-Link România pentru generozitate și pentru faptul că ne-a ajutat să ne răsplătim cititorii. La finalul acestui articol vă recomandăm câteva dintre cele mai tari gadget-uri marca TP-Link, pe care le-am testat în ultimul an. Aruncă o privire peste articolele recomandate mai jos și vezi ce a mai lansat TP-Link.