Sponsorizat de

Tombolă cu premii: Securizează-ți dispozitivele din casă cu F-Secure!

Echipa noastră testează în fiecare an toate produsele antivirus de pe piață, pentru a le identifica pe cele mai bune care merită să fie folosite pe calculatoarele și dispozitivele cititorilor noștri. F-Secure este o companie cu tradiție pe această piață și oferă produse antivirus de foarte bună calitate. Ne-au plăcut atât de mult, încât am acordat F-Secure titlul de "Cel mai inovator produs antivirus al anului 2017". Astăzi, ne-am aliat cu F-Secure pentru a ne răsplăti cititorii. Dacă vrei să îți securizezi dispozitivele din casă, folosind F-Secure SAFE, înscrie-te în această tombolă:

Premiul: 10 licențe F-Secure SAFE, fiecare pentru trei dispozitive

Prietenii noștri de la F-Secure.ro au decis să răsplătească cititorii Digital Citizen România cu licențe pentru unul dintre cele mai bune produse de securitate ale companiei: F-Secure SAFE.

F-Secure oferă unul dintre cele mai ușor de folosit produse antivirus de pe piață, are un impact aproape nedetectabil asupra performanței calculatorului tău și este foarte eficient în protecția anti-malware pe care o oferă. Poți afla mai multe despre ceea ce are de oferit, în recenzia noastră: Securitate pentru toți - Review F-Secure TOTAL.

F-Secure va da cititorilor noștri un total de 10 licențe, la zece norocoși câștigători. Licențele respective sunt valabile un an de la data activării lor și vor putea fi folosite pe 3 dispozitive fiecare. Astfel, îți poți securiza laptopul personal, telefonul și tableta ori alte trei dispozitive pe care le folosești în mod frecvent. F-Secure SAFE funcționează pe următoarele sisteme de operare: Windows, Mac OS X, Android și iOS. Valoarea totală a premiilor este de 1780 de lei.

Ce ai de făcut pentru a-ți securiza dispozitivele din casă?

Vrei să îți protejezi dispozitivele cu tehnologia avansată F-Secure SAFE? Acum ai ocazia să câștigi una dintre aceste 10 licențe. Nu trebuie decât să urmezi acești doi pași:

  1. Răspunde într-un comentariu la finalul articolului, la întrebarea: Pentru ce dispozitive poate fi folosită soluția de securitate F-Secure SAFE?
  2. Intră pe saitul www.f-secure.ro și abonează-te la newsletter-ul F-Secure pentru a fi la curent cu noutățile despre securitatea cibernetică.

Pentru a te abona, vezi în colțul din stânga jos, căsuța Abonare Newsletter. Dă clic pe ea, dacă nu este extinsă deja.

Introdu o adresă de e-mail validă, numele tău și apasă pe Abonare.

Dacă primești un mail pentru confirmarea abonării tale, nu ezita să confirmi pentru ca totul să fie în regulă.

Data limită: 3 Decembrie, 2017

Perioada de desfășurare a concursului este 24 noiembrie - 3 decembrie. Câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul platformei Random.org, de către echipa F-Secure. Vom publica lista câștigătorilor pe saitul Digital Citizen, pe data de 4 decembrie. Dacă-ți place acest concurs, nu ezita să te înscrii și să-l dai mai departe prietenilor tăi.