Sponsorizat de

Tombola primăverii: Câștigă produse ESET și alte premii surpriză!

A venit primăvara și am decis că este timpul să ne răsplătim cititorii și cititoarele (că tot e luna lor). Avem pentru voi o tombolă cu premii surpriză, ce se desfășoară atât la noi pe site, precum și pe pagina noastră de Facebook. Premiile sunt diferite, în funcție de locul în care te înscrii. Află mai multe despre surprizele pe care le avem pentru voi, din acest articol:

Premiile tombolei primăverii, sponsorizate de ESET

Prietenii noștri de la ESET oferă cititorilor Digital Citizen, trei premii foarte tari:

Premiile oferite de ESET
  • O cameră auto 70mai Smart Dash Cam de la Xiaomi. Aceasta poate fi câștigată doar de cei care se înscriu la extragerea separată pentru acest premiu, pe Facebook, aici.
  • Trei brățări de fitness inteligente Xiaomi Mi Band 3, noi-nouțe și sigilate.
  • Trei licențe electronice ESET Internet Security, valabile pentru 1 an și două PC-uri.

ESET a pornit acum mai bine de 30 de ani în misiunea de a oferi utilizatorilor de PC-uri soluții de securitate antivirus inteligente, capabile să ia decizii fără să întrerupă utilizatorul, care să consume cât mai puține resurse și să protejeze eficient dispozitivele folosite de amenințările tot mai avansate și versatile din mediul digital. Cititorii noștri sunt familiari cu produsele lor, inclusiv cu produsul lor vedetă: ESET Internet Security.

Cum poți câștiga? Data limită este 9 Martie!

Pentru a putea câștiga una dintre brățările de fitness ori licențele ESET Internet Security, trebuie să te înscrii în formularul de mai jos, folosindu-ți numele real și o adresă de e-mail la care te putem contacta. De asemenea, poți bifa și ce premiu te interesează mai mult. Vom încerca să respectăm pe cât posibil preferințele menționate.

Acest formular va fi folosit doar pentru a extrage câștigătorii și a intra în contact cu ei.

Formularul de înscriere în tombola Digital Citizen România

Nu uitați faptul că premiul cel mare - camera auto Xiaomi 70mai Smart Dash - poate fi câștigată doar pe Facebook.

După ce tombola se va încheia și vom da toate premiile, vom șterge datele colectate, fără a le partaja cu nicio terță parte înainte de a fi șterse.

Data limită până la care vă puteți înscrie este Luni, 9 Martie, la miezul nopții. Câștigătorii vor fi anunțați pe 10 Martie.

Actualizare - Aceștia au fost extrași și publicați, aici.