Sponsorizat de

Tombola primăverii: Câștigătorii produselor oferite de ESET!

Zilele acestea am avut pentru voi o tombolă cu premii surpriză, desfășurată atât pe site precum și pe pagina noastră de Facebook. Premiile sunt diferite, în funcție de locul în care cititorii noștri s-au înscris. Află despre surprizele pe care le avem pentru voi și cine a câștigat premiile puse la bătaie de ESET România pentru cititorii Digital Citizen:

Câștigătorii premiilor oferite de ESET

ESET România oferă următoarele premii:

  • Trei licențe electronice ESET Internet Security, valabile pentru 1 an și două PC-uri.
  • Trei brățări de fitness inteligente Xiaomi Mi Band 3, noi-nouțe și sigilate.
  • O cameră auto 70mai Smart Dash Cam de la Xiaomi.

Am folosit saitul random.org pentru a extrage câștigătorii licențelor de ESET Internet Security.

Câștigătorii licențelor ESET Internet Security

Aceștia sunt: Ilie Gheorghe, Pălămidă Ovidiu Eduard Tiberius și Amarghioalei Cătălin-Ștefan. Dacă vreunul dintre ei nu ne răspunde, avem și un câștigător de backup: Flaviu Marc. Acesta va fi contactat doar dacă rămâne un premiu nedat din cele trei extrase inițial.

Câștigătorii brățărilor de fitness Xiaomi Mi Band 3, au fost extrași tot prin random.org.

Câștigătorii brățărilor Xiaomi Mi Band 3

Aceștia sunt: Gabriela Alexandru, Crăciun George și Domuta Gheorghe. Dacă vreunul dintre ei nu ne răspunde, avem și un câștigător de backup: Manea Mihaela Cristina. Ea va fi contactată doar dacă rămâne un premiu nedat din cele trei extrase inițial.

Camera auto 70mai Smart Dash Cam poate fi câștigată doar de cei care s-au înscris la extragerea separată pe Facebook, aici, lăsând un comentariu. Tema cerută era ca fiecare persoană care se înscrie, să transmită într-un comentariu la acea postare, trei acțiuni preventive pe care le poți lua pentru securitatea PC-ului tău și a datelor personale. Am citit cu atenție toate comentariile primite și cel care ne-a plăcut cel mai mult este al lui Bogdan Garlici. El a spus că:

"Primul pas pe care l-aș face aș configura un router... să nu se poată conecta alții la el numai dacă ar ști parola alfanumerică și ar avea adresa Mac în baza de mac-uri al routerului. Al doilea pas ar fi o licență de ESET Smart Security Premium pe fiecare calculator, laptop, tabletă și smartphone, care să fie configurate cât mai protector pentru dispozitive. Și al treilea pas ar fi să activez autentificarea în doi pași pe fiecare cont online care permite acest lucru. Și pentru siguranță maximă backup pe Hdd extern pe USB la fișiere și baze de date odată pe săptămână manual nu pe stocare în rețea (dacă intră virusul sau hacker-ul să nu aibă acces la stocarea din rețea)".

Îl vom contacta mai întâi pe Bogdan Garlici pe Facebook, pentru a îi oferi camera auto. Dacă nu ne răspunde în două zile, premiul său se va duce către Vio Leta, care a spus următoarele:

"Pentru că sînt praf în domeniul ăsta, aș intra pe Digital Citizen Romania și aș căuta rezolvarea.(plan A). Aș "googăli" pînă la epuizare în aflarea răspunsului satisfăcător.(plan B). Aș chema "hackerul de serviciu".(plan C). M-aș lăsa păgubașă (plan D). Știu că așteptați un altfel de răspuns, am fost sinceră (Mea Culpa)."

Mulțumim ESET

La final, vrem să îi felicităm pe câștigători și să le mulțumim cititorilor care s-au înscris la această tombolă cu premii surpriză. De asemenea, mulțumim și partenerilor de la ESET România pentru generozitate. Cititorii care nu sunt familiari cu produsele mărcii ESET, le recomandăm să arunce o privire peste articolele recomandate mai jos.