Top 4 scannere pentru coduri QR pentru telefoane cu Windows 10 Mobile

3. QR Code Scan

QR Code Scan este o altă alegere bună când vine vorba de scanere de coduri QR pentru Windows 10 Mobile. Aplicația este foarte simplă având doar câteva file: qr reader (scanner qr), recent, settings (setări), privacy policy (politica de confidențialitate) și about us (despre noi). Poți naviga între aceste ecrane glisând spre stânga sau spre dreapta.

scaner, cod, QR, Windows 10 Mobile, Lumia

Aplicația îți oferă posibilitatea de a scana orice tip de cod QR. Odată ce detectează codul, telefonul tău va vibra și afișa conținutul, împreună cu câteva butoane cu acțiunile pe care le poți realiza, similar aplicației QR Code Offline.

scaner, cod, QR, Windows 10 Mobile, Lumia

Nu ne place faptul că aplicația este destul de lentă, designul nu este finisat și vibrațiile ce apar la scanarea unui cod nu pot fi dezactivate. Per total, aplicația este bună și își face treaba, însă nu este excelentă.

4. Red Laser

Red Laser este o altă aplicație utilă pentru scanarea codurilor QR. Dezvoltată de eBay, aplicația te ajută să scanezi coduri de bare sau să cauți produse, pentru a te asigura că ai toate informațiile de care ai nevoie, incluzând detalii despre produs, note, recenzii și prețuri.

scaner, cod, QR, Windows 10 Mobile, Lumia

Ca majoritatea aplicațiilor prezentate, Red Laser nu detectează doar linkuri și coduri de bare ci și alte tipuri de coduri QR, cum ar fi numere de telefon sau text, care vor fi stocate în history (istoric) pentru a le putea vizualiza mai târziu.

scaner, cod, QR, Windows 10 Mobile, Lumia

Ca și alte aplicații prezentate de noi, Red Laser poate crea coduri QR, pe care le poți stoca în albumul tău și le partajezi cum dorești.

scaner, cod, QR, Windows 10 Mobile, Lumia

Un alt lucru pe care îl poți face este să creezi liste de cumpărături. Denumește-ți lista, alege o pictogramă pentru lista ta și începe prin a adăuga diverse articole prin scanarea codurilor, căutarea lor online sau adăugându-le din istoricul tău.

scaner, cod, QR, Windows 10 Mobile, Lumia

O altă funcție interesantă este posibilitatea de a crea carduri de fidelitate ( Loyalty cards ) pentru magazinele favorite. Dacă nu poți scana codul de bare, tastează numărul cardului și codul va fi generat automat.

scaner, cod, QR, Windows 10 Mobile, Lumia

Ne place mult această aplicație, deși scopul ei principal nu este scanarea codurilor QR sau a codurilor de bare și este de cele mai multe ori utilizată pentru cumpărături. Totuși, se poate dovedi a fi foarte utilă. Încearcă și tu această aplicație și spune-ne ce crezi.

Concluzie

După cum poți observa, oricare dintre aplicațiile prezentate sunt alegeri de încredere și o poți alege pe oricare se potrivește nevoilor tale. Deși QR Scanner RS este cea mai bună aplicație în ceea ce privește performanța și designul, capacitatea sa de scanare este limitată la coduri de bare și linkuri, în timp ce alte aplicații pot scana multiple tipuri de coduri și pot chiar crea coduri QR. Dacă tu consideri că sunt alte aplicații mai bune pentru Windows 10 Mobile care merită să fie menționate, nu ezita să le împărtășești cu noi în comentariile de mai jos.

Descoperă: Smartphone Blog Programe Recomandate Windows 10 Mobile
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează