Top 5 aplicații Windows Phone pentru Cupa Mondială din Brazilia 2014

A început Cupa Mondială la fotbal, FIFA 2014 din Brazilia și chiar dacă nu sunteți împătimiți ai fotbalului veți auzi multe despre acest eveniment. Febra Cupei Mondiale a cuprins și ecosistemul Windows Phone unde găsim destule aplicații care promit să vă țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe parcursul acestui eveniment. Acest articol vă va ajuta să alegeți aplicația potrivită pentru Windows Phone-ul vostru.

Onefootball Brasil

Onefootball Brasil este una dintre cele mai complete aplicații pentru cineva interesat de Cupa Mondială. Oferă o mulțime de informații, ca de exemplu scorurile meciurilor, programul lor și rezultatele finale, componența echipelor, statisticile jucătorilor, știri, filmări, etc. Această aplicație vă oferă notificări și vă permite să distribuiți informații pe Facebook și Twitter. Și dacă toate acestea nu vă încântă, Onefootball Brasil este și cea mai frumoasă aplicație dedicată Cupei Mondiale pe care am testat-o.

Goal Live Scores

Dacă sunteți genul de persoană care apreciază informațiile scurte și la obiect, atunci Goal Live Scores este aplicația perfectă. Avantajul ei este că oferă scorurile în timp real. Nici o altă aplicație din Magazinul Windows Phone nu oferă scorurile atât de repede. În plus, aveți acces la informațiile principale ca de exemplu programarea meciurilor, rezultatele finale, șamd.

Brasil – World Cup 2014

O altă aplicație drăguță pe care am găsit-o este Brasil – World Cup 2014. Ea include secțiuni diferite pentru noutăți, program, video și are chiar și un chat. Nu este cea mai arătoasă sau cea mai completă, dar își face treaba.

Brazil 2014

Brazil 2014 nu se laudă cu notificări push sau scoruri live, dar oferă informații despre toate cele 12 orașe care găzduiesc Cupa Mondială, despre stadioane și despre echipele participante. De asemenea preia informațiile oficiale de la FIFA, oferă scorurile echipelor în fiecare etapă a campionatului și include filmări cu prezentarea stadioanelor dar și știri legate de Cupa Mondială.

Soccer 2014 Live

Această aplicație oferă multe detalii despre Cupa Mondială 2014 din Brazilia. Oferă notificări despre jocurile pe care le alegeți, despre scoruri, despre grupe, despre jucători, informații despre stadioane, progamul meciurilor, etc. De asemenea este integrată cu Facebook și are și o secțiune cu chestionare despre fotbal. Chiar merită încercată.

Concluzie

În opinia noastră Onefootball Brasil și Soccer 2014 Live sunt cele mai bune aplicații Windows Phone pentru Cupa Mondială FIFA 2014. Chiar dacă mergeți în Brazilia să vedeți meciurile direct de pe stadion sau preferați să le savurați în confortul propriei case, nu ezitați să încercați aceste aplicații. Vă vor face experiența mult mai bogată. Sperăm că va plăcut această incursiune în lumea aplicațiilor Windows Phone dedicate Cupei Mondiale din Brazilia și dacă ați încercat alte aplicații interesante nu ezitați să ne spuneți despre ele folosind formularul de comentarii de mai jos.