Vreți să câștigați cea mai tare carte de Windows 8.1, cu autograf?

A venit luna martie și dorim să ne răsplătim cititorii pentru prima dată pe anul acesta. Avem de dat două cărți groase, pline de informație utilă, publicate de echipa noastră la editura Microsoft Press, în Statele Unite. Dacă doriți să câștigați un exemplar, citiți acest articol.

Premiul - două exemplare cu autograf ale cărții noastre cele mai recente

La finalul lui 2013 am publicat la editura Microsoft Press una din cele mai bune cărți despre Windows 8.1: Windows 8.1 Step by Step. Puteți afla mai multe despre această carte și ceea ce are de oferit, din această prezentare: Lansare Windows 8.1 Step by Step.

Avem două exemplare de dat. Ambele vor fi cu autograf customizat pentru câștigătorul fiecărui exemplar.

Cum puteți câștiga unul din cele două exemplare

Pentru a câștiga un exemplar trebuie să lasați un comentariu la finalul acestui articol în care ne spuneți ce sisteme de operare folosiți în prezent, pe toate dispozitivele voastre: PC, laptop, tabletă și smartphone.

Aveți grijă să lăsați comentariul folosind o adresă reală de email, altfel nu vă putem contacta în cazul în care câștigați un exemplar. Comentariile trebuie publicate până duminică, 9 martie 2014. Câștigătorii vor fi anunțați luni, 10 martie 2014.

ACTUALIZARE: Câștigătorii au fost extrași și anunțați aici: Câștigătorii cărții Windows 8.1 Step by Step, cu autograf.