Webstock 2016 vine pe 30 septembrie. Înscrie-te acum la eveniment!

Webstock 2016 vine pe 30 septembrie. Înscrie-te acum la eveniment!

A noua ediție a Webstock, cea mai importantă conferință din social media, din România, va avea loc pe 30 Septembrie, în București, la Hotelul Marriott. Lista de speakeri este foarte lungă și include personalități precum Marian Godină (polițistul care a dominat social media în acest an), Sorin Onișor (posibil cel mai popular fotograf român, în social media) și Alexandru Tomescu (unul dintre cei mai buni violoniști români). Iată ce te așteaptă la această ediție și cum poți vota personalitatea online a anului:

Reclamă

Speakeri de calibru

Lista de vorbitori este lungă și încă nu a fost finalizată. S-au anunțat multe personalități care vor vorbi. Cele care mi-au atras atenția până acum sunt:

  • Marian Godină - polițistul anului, care, cel mai probabil va câștiga și titlul de personalitatea online a anului.
  • Alexandru Tomescu - violonist român, a câștigat numeroase premii naționale și internaționale la festivalurile de muzică clasică.
  • Sorin Onișor - unul dintre cei mai buni și mai populari fotografi români.
  • Radu Dumitru - unul dintre cei mai profesioniști bloggeri din România, pe care, mulți dintre voi îl cunosc și-l citesc deja.
  • Vlad Petreanu - jurnalist și blogger care, cel mai probabil, nu are nevoie de o prezentare pentru cititorii Digital Citizen.
  • Bogdan Axinia - vicepreședinte al departamentului de platforme și tehnologie la eMAG.

Găsești programul detaliat al evenimentului și lista de vorbitori, aici.

Reclamă

Votează personalitatea online a anului

Lista include multe personalități din online-ul românesc, inclusiv pe Marian Godină. Oricine își poate vota preferatul, chiar dacă nu participă la eveniment, la această adresă.

Webstock 2016
Webstock 2016

Înscrie-te la Webstock 2016!

Dacă vrei să participi la eveniment, înscrie-te aici , folosind opțiunea care ți se potrivește. Mai sunt doar câteva zile până la Webstock 2016.

Sponsorii Webstock 2016

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone , î n colaborare cu Bitdefender , HP , Coca-Cola , McDonald's , Raiffeisen Bank , LG , Staropramen ș i Siviero Maria.

Descoperă: Divertisment Blog Știri