Windows Phone: Cum comuți între aplicații, ca și cum ai folosi Alt+Tab

Dacă ești un novice în ceea ce privește dispozitivele Windows Phone, s-ar putea să cauți o metodă pentru comutarea rapidă între aplicații. Inițial, cel mai probabil vei apăsa butonul Înapoi  pentru a merge la aplicația precedentă dar să tot apești pe el nu este tocmai productiv. Există o metodă mai rapidă de a comuta între aplicații în Windows Phone și merge la fel ca Alt+Tab  în Windows. Iată cum:

Butonul Înapoi face toată magia!

În Windows Phone, butonul Înapoi  te ajută să comuți între aplicațiile deschise. Dacă îl apeși o dată , te duce la aplicația precedentă. Dacă apeși și ții apăsat pe Înapoi , vei vedea o listă cu toate aplicațiile deschise.

Când se afișează lista cu aplicațiile deschise, se face un zoom-out din aplicația curentă.

Apoi, glisează la stânga sau la dreapta până găsești aplicația la care vrei să ajungi.

Apasă pe previzualizarea aplicației la care vrei să ajungi și ea va fi afișată pe tot ecranul.

Poți folosi lista de aplicații deschise și pentru a le închide pe cele pe care nu dorești să le mai folosești momentan. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe semnul X din colțul dreapta-sus al previzualizării aplicației pe care vrei să o închizi.

Concluzie

Acum că știi cum se comută rapid între aplicații în Windows Phone, vei fi mai productiv în lucrul cu acest sistem de operare. După cum ai văzut în acest ghid, comutatorul de aplicații este foarte ușor de folosit. Dacă vrei să citești mai multe ghiduri utile despre Windows Phone îți recomandăm să încerci și articolele din lista de mai jos.