Windows Phone: Cum trimiți un mesaj text rapid atunci când nu poți răspunde la un apel

Nu urăști atunci când cineva te sună si trebuie să respingi apelul fără a putea să trimiți un SMS? Desigur, ai avut un motiv întemeiat pentru care ai făcut asta, poate erai ocupat sau nu puteai să folosești telefonul în acel moment. Cu toate astea, s-ar putea să pari nepoliticos respingând acele apeluri. Din fericire, Windows Phone îți permite să trimiți rapid o serie de răspunsuri standardizate prin SMS atunci când trebuie să respingi apelul cuiva. De asemenea, ai posibilitatea să personalizezi aceste răspunsuri pentru a se potrivi contextului. În acest articol îți vom arăta cum să răspunzi utilizând un mesaj standard atunci când respingi apelul cuiva și cum să editezi aceste răspunsuri. Să începem:

Cum se răspunde printr-un mesaj la respingerea unui apel în Windows Phone

Când primești un apel de la cineva, dar nu poți vorbi cu persoana respectivă, îi poți răspunde cu un mesaj. Poți utiliza o serie de mesaje standard atunci când te grăbești sau poți tasta un nou mesaj. Să presupunem că cineva te apelează dar nu poți răspunde. Apasă butonul răspundeți prin text pentru a continua.

Va apărea o listă cu mesajele standard. Poți apăsa pe oricare din ele și acesta va fi trimis automat. Dacă tu crezi ca niciunul din mesajele afișate nu se potrivește, poți apăsa " tastați un mesaj…" pentru a crea unul nou.

Apoi, poți tasta noul mesaj și să apeși butonul trimiteți când ai terminat.

Este posibil ca butonul răspundeți prin text să nu apară când cineva te sună. În acest caz, nu vei fi capabil să răspunzi cu un mesaj la respingerea unui apel. Acest lucru poate fi cauzat de faptul că funcția Răspuns text nu este activată ori pentru că apelantul utilizează un telefon fix sau nu are serviciul de mesagerie pe telefon.

Pentru a rezolva prima problemă trebuie să activezi Răspuns text, după cum îți vom arăta în secțiunea ce urmează. Totuși, pentru telefoanele fixe, activarea acestei funcții nu va permite trimiterea acestor mesaje.

Cum se editează răspunsurile printr-un mesaj text disponibile la respingerea unui apel în Windows Phone

Dacă nu crezi că răspunsurile implicite se potrivesc la respingerea unui apel, ai posibilitatea să le editezi și să creezi unele noi. Pentru a realiza acest lucru, deschide aplicația Telefon din Lista aplicațiilor sau ecranul Start, dacă ai fixat-o acolo.

Apoi, apasă butonul Mai mult(...) din meniul din partea de jos pentru a-l extinde.

Apasă setări din meniul afișat.

În ecranul de setări telefon, trebuie să activezi funcția Răspuns text, pentru a putea edita răspunsurile standard.

La activarea funcției Răspuns text , un nou buton numit editați răspunsurile va apărea. Apasă acest buton pentru a continua.

Acum, ai posibilitatea de crea patru răspunsuri standard. Tastează în oricare din cele patru câmpuri de editare și apasă efectuat pentru a salva răspunsurile.

Răspunsurile tale vor fi afișate de fiecare dată când vrei să răspunzi cu un mesaj atunci când nu poți răspunde la telefon.

Conclusion

După cum probabil ai observat, trimiterea și editarea acestor răspunsuri standard la respingerea unui apel se fac destul de simplu. Dacă ești ocupat sau nu îți poți folosi telefonul, aceste răspunsuri pot fi destul de utile. Pentru alte sfaturi și trucuri despre Windows Phone, citește și recomandările noastre de mai jos.