6 răspunsuri la Ce caracteristici din Windows 7 nu mai sunt disponibile în Windows 10?

 1. Sorin B spune:

  Ce putem spune ? Am incercat si noi win.10 si drept sa spun, nu suntem pe deplin multumiti. Adica atata de putin multumiti suntem ca ne gandim la alte alternative, si cand spun alte nu ne gandim la win.7…Ce este imbucurator am gasit alternative si putem spune ca ne-am bucurat si suntem pe deplin multumiti….

 2. ghita spune:

  cine folosea 7 e fanul 10, sa fim seriosi. pentru ceilalti exista 8.1:)

 3. Madalin Daniel spune:

  privitor la pct 6 cu actualizarea. aceasta se poate opri, eu am oprito din services.

 4. Liliana Crăciun Savin spune:

  Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, bună dimineața!
  Scriu la această oră pentru că nu mai dorm cum trebuie de vreo două săptămâni, de când m-am trezit și eu la spartul târgului – văd -, să-mi placă slideshow-urile care nu se mai pot face cum trebuie pe nicăieri din motive că nu au fost destul de interesante pentru utilizatori. Eu am windows 7 și mă simt destul de bine cu el, dar ce fac cu filmulețele mele, o minunăție!!, pe care le vede doar familia și pisica? Îmi puteți da un sfat? Mulțumesc frumos!

 5. Cristian spune:

  Mai intai sa spun ca mie imi plac lucrurile simple,ma enerveaza complicatiile inutile .Si la windows sant f. multe complicatii absolut inutile.
  Un prim exemplu : Se stie ce inseamna PC. Este vorba de un aparat personal,la fel ca si smartfonul- de exemplu. Atunci de ce la tot pasul in Windows apar cuvinte precum Administrator,Cont local,drepturi restranse,etc. De ce nu apar aceste setari inutile si pe un smartfon sau tableta ? Este ceva inutil !
  Alt exemplu : Folderele ”obligatorii” stabilite de Microsoft pentru incepatori (probabil). De ce sa nu-mi fac singur folderele pe care le doresc? De ce trebuie sa separ fisierele in functie de criteriile alese de Microsoft? Spre exemplu am un eveniment de unde am de pastrat poze,filme,acte ,unele pdf-uri , etc. De ce pozele separat de documente ? De ce muzica nu poate sa stea alaturi de un clp video ?
  Eu as aprecia mult ,daca cineva stie cum sa scap de aceste foldere impuse !
  Acelasi lucru cu folderul de descarcari. Daca lucrez la un proiect si descarc ceva de pe net,trebuie sa-l pastrez intr-un folder special denumit Descarcari ?
  Si capturi ecran ,si multe alte exemple de lucruri inutile in Windows.

Lasă un comentariu