ZoneAlarm Privacy Scan - Cât de Public este Profilul Vostru de Facebook?

Vom continua seria noastră de articole Securitate pentru Toți, testând o aplicație de securitate pentru Facebook ceva mai specială. em>ZoneAlarm Privacy Scan este o aplicație care evaluează cât de publice sunt postările voastre pe Facebook și vă sfătuiește astfel încât să dezvoltați obiceiuri de postare mai sănătoase. Citiți acest articol pentru a afla mai multe despre acestă aplicație, cum funcționează și dacă merită folosită.

Cum se instalează & activează ZoneAlarm Privacy Scan

Mergeți la pagina aplicației, folosind această legătură: ZoneAlarm Privacy Scan. Trebuie să aprobați cererea aplicației de a accesa datele existente pe profilul vostru de Facebook.

Spre deosebire de alte aplicații testate până acum, această aplicație nu are nevoie de permisiunea de posta în numele vostru. Asta pentru că nu scanează în mod regulat peretele vostru de Facebook, pentru a detecta postări suspecte ori malițioase.

Ce face ZoneAlarm Privacy Scan?

Imediat ce ați aprobat aplicația și dreptul ei de a vă accesa datele din profil, ea vă scanează activitatea din ultimele 30 de zile. Sunt scanate atât postările voastre cât și postările celorlalți, în care voi sunteți menționați.

După aceea, este prezentat un raport în limba engleză, unde vedeți postările voastre publice din ultima lună, câte și care postări sunt vizibile pentru prietenii prietenilor voștri și în ce postări ale prietenilor ați fost menționați. După aceea, veți primi un scor pentru cât de confidențială este activitatea voastră plus câteva statistici interesante despre activitatea voastră recentă.

Am constatat că această evaluarea este foarte utilă. Pentru toate zonele unde sunt probleme, puteți accesa în mod direct postările respective și schimba setările lor individuale.

Dacă urmați sfaturile primite, veți reuși să vă configurați contul și setările celor mai recente postări astfel încât activitatea voastră să fie cât mai puțin publică cu putință. Astfel, la următoarea evaluare, scorul vostru va crește iar datele voastre vor fi mai în siguranță decât până acum.

Aplicația oferă o legătură la baza de date a ZoneAlarm cu sfaturi despre confidențialitatea datelor pe Facebook. Merită răsfoită și citită.

Pentru a folosit această aplicație mergeți la pagina ei, și instalați-o: ZoneAlarm Privacy Scan. Ea nu va posta nimic pe peretele vostru și nu va trimite nici un fel de mesaje în numele vostru. ZoneAlarm Privacy Scan va scana profilul vostru doar dacă o accesați manual. Mulți utilizatori vor aprecia asta.

Verdict - O aplicație educațională pentru Facebook

După cum vedeți din acest articol, ZoneAlarm Privacy Scan este o aplicație pentru Facebook ceva mai specială. Ea se comportă ca un evaluator și un sfetnic în ceea ce privește confidențialitatea datelor și a activității voastre pe Facebook. Folosind-o, veți reuși să vă familiarizați mai bine cu securitatea datelor și veți fi mai atenți la ceea ce postați, dar mai ales la ce setări folosiți pentru postările voastre. Vă recomand să o încercați!