SUS

Despre Digital Citizen

De ce suntem aici

Tehnologia are o influență semnificativă în viața noastră de zi cu zi și, uneori, poate fi dificil să o înțelegi. De asta suntem aici: pentru a te ajuta să folosești într-un mod productiv tehnologia cu care interacționezi în fiecare zi. În plus, vrem să te ajutăm să te distrezi, să rezolvi problemele care apar, să te ținem la curent cu ce este nou și să te învățăm de ce tehnologia contează și cum îți poate îmbunătăți viața. Citind articolele noastre, vei învăța rapid cum instalezi, configurezi și folosești Windows și caracteristicile sale, ce router să-ți cumperi și cum să-l setezi, cum schimbi setările pe Android și iPhone și, sperăm noi, îți va fi mai ușor să decizi ce dispozitiv inteligent ți se potrivește.

Echipa

Echipa Digital Citizen scrie multe tutoriale, recenzii, postări pe blog și articole despre produsele tehnologice ce ne domină viața de zi cu zi. Ne ocupăm în principal cu Windows, Android și iOS, dar publicăm și conținut despre Mac și Linux. În plus, te ținem la curent în mod regulat cu noutăți despre ultimele produse Wi-Fi pentru utilizatorii casnici.

Oamenii care scriu pentru Digital Citizen sunt:

  • Ciprian Adrian Rusen - co-fondator și redactor șef. Ciprian este un scriitor experimentat, a publicat multe cărți despre tehnologie și deține titlul de Windows Insider MVP. Articolele, recenziile și tutorialele sale acoperă o gamă largă de subiecte. Îi poți găsi cărțile pe Amazon și în librăriile din întreaga lume. Nu mai are timp să scrie atât de mult pe cât și-ar dori pentru că este responsabil, de asemenea, de politica noastră editorială, de modelul de business, de clienții noștri și de administrarea propriu-zisă a afacerii.
  • Codruț Neagu - editor senior. El scrie recenzii de produse, articole și tutoriale pe o gamă variată de subiecte. Codruț este cea mai tehnică persoană din echipa noastră și se ocupă de articolele mai dificile pe care le publicăm.
  • Diana Ann Roe - editor. Ea este responsabilă cu distracția în echipa noastră și vine cu tot felul de idei inedite, care îmbunătățesc modul nostru de lucru. Rolul Dianei este în continuă evoluție și redefinire. Când vine vorba de articole, ea scrie tutoriale despre Windows, Android, iOS și macOS.

După cum vezi, suntem o mică echipă independentă, dar avem multă experiență. Nu suntem afiliați cu nicio companie media mare, iar cititorii noștri sunt importanți pentru noi. Ne bucurăm dacă ne contactezi sau dai mai departe articolele pe care le publicăm pe Digital Citizen România.

Compania

Ne finanțăm munca prin reclamele afișate, marketing afiliat și conținut promoțional (pe care îl marcăm întotdeauna ca fiind sponsorizat). Ca urmare, apreciem dacă nu blochezi reclamele de pe site-ul nostru, pentru că ne permit să ne câștigăm existența din conținutul pe care-l oferim online.

Digital Citizen este deținut de CITIZEN MEDIA SRL, cu sediul în Bușteni, România. Orașul nu are nevoie de prezentare, fiind cunoscut atât ca una dintre multele destinații de turism involuntar de pe DN1, cât și pentru bilete ieftine la telecabină, rezervații naturale de urși în aproape fiecare intersecție și o viață de noapte intensă între orele 17.00 și 19.00.

Platforma web folosită de CITIZEN MEDIA SRL a fost creată prin programul de finanțare BIZZSMART.