Despre Digital Citizen

Echipa Digital Citizen România

Cu toții avem un PC cu Windows 10 care primește actualizări la fiecare șase luni, cu care nici nu apucăm să ne familiarizăm. Smartphone-ul din buzunarul nostru este mai puternic decât PC-ul pe care l-am avut acum 5 ani, dar noi nu știm să-l folosim nici măcar la 20% din capacitatea sa. Vrem Wi-Fi în casă, ca să vizionăm filme la rezoluție 4K pe Netflix, dar nu știm ce router ar trebui să ne cumpărăm, pentru a putea face asta.

Noi recunoaștem cât de mult este influențată viața noastră de tehnologie și cât de dificil este să o înțelegi. Suntem aici ca să te ajutăm să devii productiv(ă), să te distrezi și să ai o experiență digitală sigură și sănătoasă. De aceea scriem multe tutoriale, recenzii, analize și articole despre tehnologiile care domină viața noastră de zi cu zi.

Suntem o echipă mică și independentă, care oferă conținut zilnic sub brandul Digital Citizen, și avem are următoarea componență:

  • Ciprian Rusen - co-fondator și editor șef. Scrie tutoriale despre o diversitate largă de subiecte, precum și recenzii. El stabilește și politica editorială a saitului.

  • Codruț Neagu - editor senior. Scrie tutoriale despre o diversitate largă de subiecte, precum și recenzii. De asemenea, Codruț contribuie și la politica editorială a saitului.

  • Diana Ann Roe - editor. Scrie articole în principal despre Windows, Android și macOS. Ca tipuri de conținut, se concentrează pe ghiduri pas cu pas.

Date de trafic

Puteți vedea evoluția traficului nostru mergând la saitul t5.ro, aici.

Despre firmă și modelul de business

Ne finanțăm munca prin reclame, marketing afiliat, conținut promoțional și alte mijloace. Publicațiile Digital Citizen sunt toate proprietatea intelectuală a companiei CITIZEN MEDIA SRL, cu sediul în Bușteni, Str. Telecabinei Nr. 54, Județ Prahova. Platforma web folosită de CITIZEN MEDIA SRL a fost creată prin proiectul BIZZSMART.

BIZZSMART