SUS

Termene și condiții

Drepturi de autor (copyright)

Exceptând paginile unde alte licențe sunt menționate, conținutul publicat pe acest site folosește o licență Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International. Atunci când se preia conținut de pe site-ul nostru, sunteți rugat(ă) să menționați sursa și să publicați un link către articolul original. Unele pagini de pe site-ul nostru au un copyright specific pentru ele, separat de cel al site-ului și este menționat atunci când este cazul. Toate produsele menționate pe site-ul nostru sunt mărci înregistrate ale companiilor care le dezvoltă.

Politica de confidențialitate și serviciile pe care le folosim

Atunci când vizitezi site-ul nostru, conținutul său este servit de serviciul CDN de la Cloudflare, pentru viteză și securitate sporite. Cloudflare ține un jurnal al interacțiunilor vizitatorilor și oferă rapoarte statistice anonime, detectează noi amenințări și terțe părți care au activități malițioase. Cloudflare poate partaja informații despre vizitatorii noștri doar atunci când au suspiciuni întemeiate că aceștia reprezintă o amenințare de securitate. Poți afla mai multe aici: Cloudflare Privacy Policy.

Serviciul Google AMP, pe care-l folosim pentru a maximiza viteza cu care se încarcă paginile de pe site-ul nostru, este supus termenelor și condițiilor pentru toate serviciile Google: Politica de Confidențialitate Google.

Pentru a ne monetiza munca, colaborăm cu Google AdSense și alte rețele și servicii partenere Google pentru a afișa reclame. Rețelele de reclame colectează date precum adresa IP și paginile pe care le vizitezi pentru statistici, analiză și personalizarea reclamelor. Politica de confidențialitate a Google AdSense și a serviciile conexe se găsește aici: Advertising – Privacy & Terms.

Atunci când publici un comentariu pe site-ul nostru, păstrăm conținutul comentariului, numele tău, adresa de e-mail, data și ora la care l-ai trimis. Aceste date sunt folosite pentru a te notifica atunci când cineva îți răspunde la comentarii. Datele respective sunt folosite și pentru a bloca accesul persoanelor care abuzează și postează SPAM ori comentarii malițioase care afectează securitatea ori confidențialitatea celorlalți cititori. Pentru a te proteja cât mai bine, este OK să nu-ți folosești numele real atunci când comentezi. Dacă vrei să modifici un comentariu pe care l-ai făcut, ori să îl ștergi, contactează-ne și cere schimbarea pe care o dorești. De asemenea, te poți dezabona singur(ă) de la notificările primite atunci când sunt postate răspunsuri la comentariile tale. De asemenea, serviciul Google reCAPTCHA, pe care-l folosim pentru a opri atacurile de tip SPAM prin comentarii, este și el supus termenelor și condițiilor pentru toate serviciile Google: Politica de Confidențialitate Google.

Oferim și un serviciu de e-mail newsletter care este trimis zilnic ori săptămânal, în funcție opțiunea ta. Atunci când te abonezi, trebuie să ne oferi o adresă de email, numele și prenumele. Aceste date sunt stocate de serviciul MailerLite și sunt folosite doar pentru a te contacta și a-ți trimite mesaje despre conținutul nostru. Nu sunt vândute ori partajate cu alte terțe părți. De asemenea, datele sunt protejate cu măsuri de securitate precum verificarea în doi pași. Poți să te dezabonezi oricând dorești, ori să-ți schimbi preferințele și datele personale, folosind legăturile care se găsesc la finalul fiecărui newsletter trimis. Poți citi politica de confidențialitate MailerLite, aici: MailerLite Privacy Policy. Dacă ai probleme ori întrebări despre newsletter-ul nostru, contactează-ne.

Dacă vrei să afli detalii despre ce cookie-uri folosește site-ul nostru, citește: Cookie-urile pe Digital Citizen România.

Credit

Sistemul de management de conținut pe care-l folosim este WordPress. Site-ul nostru a fost desenat și dezvoltat de Adrian Rafail, iar Gabriel Miu a creat logoul Digital Citizen.