Programe
Securitate pentru toți - Review ESET Parental Control pentru Android
În ultimele zile, am folosit și am testat aplicația ESET Parental Control pentru Android. Dorește să fie simplă de folosit, dar eficientă în a îți proteja copii. Dacă ești părinte și ești îngrijorat în privința saiturilor web pe care le vizitează copilul tău, ori în privința aplicațiilor și jocurilor care sunt potrivite pentru vârsta sa, atunci ESET Parental Control îți poate fi foarte util. Află dacă face o treabă bună în a îți securiza activitatea copilului și în a îl proteja online, din review-ul nostru:
Ghidul complet de configurare a Cortanei în Windows 10
Cortana, asistentul tău virtual personal, este unul dintre cele mai bune lucruri oferite de Microsoft în Windows 10. Pentru a o putea folosi, trebuie să folosești Windows 10 în una din limbile pe care le suportă, precum limba engleză. De asemenea, trebuie să parcurgi un proces de configurare inițială și să înveți să interacționezi cu ea. Cortana te poate ajuta în multe feluri, astfel încât să devii mai productiv și să fii permanent informat în legătură cu interesele tale. Ea te poate chiar și distra, atunci când ești plictisit(ă) și vrei să râzi un pic. Dacă vrei să folosești Cortana, în Windows 10, iată cum o configurezi:
Cum pui file deoparte, în Microsoft Edge, pentru a le folosi mai târziu
Microsoft Edge oferă o facilitate care le permite utilizatorilor să-și salveze filele și saiturile deschise, pentru mai târziu, astfel încât să revină la ele, în viitor, cu ușurință. Această facilitate te poate ajuta atunci când lucrezi la ceva și ai nevoie să pleci, pentru a-ți relua munca mai târziu, cât mai rapid și mai eficient cu putință. Află cum pui file deoparte în Microsoft Edge, cum deschizi filele puse deoparte, cum le ștergi, cum le partajezi cu alte persoane sau cum să le păstrezi în lista ta de pagini favorite:
Premiile Digital Citizen: Cel mai popular antivirus al anului 2018
Și anul acesta le-am cerut cititorilor noștri să voteze pentru antivirusul lor favorit. Produsele nominalizate între finaliști sunt cele mai bune pe care le-am testat în ultimele luni. În ordine alfabetică, acestea sunt: Bitdefender Total Security, BullGuard Premium Protection, ESET Smart Security Premium, F-Secure Total, G Data Total Security și Kaspersky Total Security. Votarea s-a încheiat și este timpul să dăm premiul pentru “Alegerea Cititorilor 2018":
Premiile Digital Citizen: Cel mai bun antivirus al anului 2018
Una dintre cele mai populare întrebări pe Google este: “Care este cel mai bun antivirus?”. Este o întrebare foarte bună deoarece majoritatea utilizatorilor nu sunt experți în securitate și au nevoie de recomandările specialiștilor pentru a identifica cel mai bun antivirus pentru PC-urile și dispozitivele lor. A sosit momentul să anunțăm cel mai bun antivirus al anului, pe baza experienței noastre de testare a produselor comerciale pentru utilizatorii de Windows. Află care este antivirusul care-ți oferă cea mai bună protecție dar și cea mai bună experiență de utilizare, în 2018:
Premiile Digital Citizen: Cel mai bun antivirus gratuit al anului 2018
Multe persoane caută și folosesc produse antivirus gratuite. Din păcate, această nișă este dominată de produse care fac și lucruri care nu sunt în interesul utilizatorilor. De exemplu, unele încearcă să schimbe pagina de pornire a navigatorului web într-o pagină monetizată de producătorul antivirusului. Altele includ produse nedorite care compromit confidențialitatea utilizatorilor. Din fericire, există și câteva produse antivirus care fac o excepție de la această tendință negativă. Iată care este cel mai bun produs antivirus gratuit pentru Windows:
Comparaţie: Care este cel mai bun antivirus pentru Windows, în 2018?
Soluţiile de securitate pentru Windows sunt disponibile în diferite forme şi dimensiuni, iar majoritatea includ mai multe niveluri de protecţie. Numărul şi varietatea soluţiilor de securitate care sunt vândute utilizatorilor de Windows este mare şi devine din ce în ce mai dificil să le clasifici. Am verificat cele mai bune produse antivirus pentru Windows, am scris recenzii pentru fiecare dintre ele şi acum vrem să le comparăm cu ajutorul unei liste lungi de criterii, ca să decizi ce produs de securitate ţi se potriveşte cel mai bine. Dacă vrei să ştii cum se descurcă fiecare antivirus în comparație cu celelalte, citeşte această comparație:
Cum foloseşti notificările din Centrul Acţiuni al Windows 10
Dacă folosești Windows 10 pe PC-ul tău, atunci ești obișnuit(ă) deja cu notificările și probabil că le vezi mereu. Fie că primești o notificare despre un email nou ori un mesaj pe Skype, despre un dispozitiv pe care tocmai l-ai conectat la PC-ul sau dispozitivul tău cu Windows 10, ori despre noi caracteristici de sistem care se instalează, sistemul de notificări te ajută permanent să știi ce se întâmplă. Dacă vrei să afli mai multe despre notificările din Windows 10, cum le deschizi, cum lucrezi cu ele și cum le ștergi, citește acest tutorial:
Securitate pentru toți - Recenzie ESET NOD32 Antivirus
Indiferent de ce versiune de Windows folosești, este esențial să ai un antivirus instalat, dacă nu vrei să devii victima malware-ului. Deși poți să te descurci destul de bine cu Windows Firewall drept soluție firewall, nu putem spune același lucru și despre Windows Defender atunci când vine vorba despre produse antivirus. Există multe motoare antivirus care sunt net superioare, iar ESET este una din companiile care produc unele dintre cele mai bune produse de gen. Cel mai minimalist (și mai accesibil la preț) produs al lor se numește ESET NOD32 Antivirus. Ne-am propus să vedem ce are de oferit și cât de bună este securitatea inclusă. Dacă vrei să afli rezultatele testelor noastre și impresia pe care ne-a lăsat-o ESET NOD32 Antivirus, citește acest review:
Cum ascunzi (sau afișezi) orice partiție, în Windows (toate versiunile)
Dacă folosești calculatoare și dispozitive cu Windows care au mai multe partiții și unități de stocare, este posibil să fie nevoie să ascunzi o anumită partiție. După o vreme, este posibil să fie nevoie să reactivezi partiția respectivă și să o faci vizibilă pentru utilizare. Dacă vrei să afli cum se ascund (sau se afișează) partiții și unități de disc, în Windows, citește acest ghid: